بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۸ روش طلایی برای رفع شوری کشک بادمجان

“`html

کشک بادمجان غذایی خوشمزه و ساده است که به راحتی با چند بادمجان، پیاز، کشک و کمی نعناع خشک تهیه می‌شود.

گاهی ممکن است در تهیه این غذا با مشکل شوری مواجه شوید؛ نگران نباشید! در این بخش از رضیم بلاگ چند ترفند برای رفع شوری کشک بادمجان به شما معرفی می‌کنیم. با ما همراه باشید.

چگونه شوری کشک بادمجان را بگیریم؟

برای از بین بردن شوری کشک بادمجان می‌توانید از ترفندهای زیر استفاده کنید:

۱- افزودن بادمجان سرخ‌شده بدون نمک

اگر کشک بادمجان شما شور شده، مقداری بادمجان سرخ‌شده بدون نمک به آن اضافه کنید. این کار شوری غذا را تا حد زیادی کم می‌کند و می‌توانید دوباره از آن لذت ببرید.

۲- آبلیمو اضافه کنید!

اگر خواستید می‌توانید کمی آبلیمو برای کاهش شوری کشک بادمجان به آن اضافه کنید. ترشی آبلیمو در مقابل شوری عمل می‌کند. فقط دقت کنید که زیاد نشود تا طعم غذا تغییر نکند.

۳- استفاده از سیب‌زمینی

یک سیب‌زمینی را نصف کرده و در کشک بادمجان در حال جوش بیندازید. بعد از چند دقیقه آن را خارج کنید. می‌توانید به جای سیب‌زمینی از تکه‌ای نان خشک نیز همین کار را انجام دهید.

۴- رفع شوری کشک بادمجان با یک حبه قند!

شاید تعجب کنید، اما قند می‌تواند به شما کمک کند. یک حبه قند را روی قاشق بگذارید و به آرامی داخل کشک بادمجان فرو ببرید و سپس خارج کنید. این کار شوری را کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اگر ادویه غذا زیاد شد چه کنیم؟

۵- از خامه کمک بگیرید!

استفاده از خامه هم یکی دیگر از راه‌حل‌ها برای کاهش شوری کشک بادمجان است. کمی خامه را با آب مخلوط کرده و به کشک بادمجان اضافه کنید. شیرینی خامه شوری غذا را کم می‌کند.

۶- مقداری نوشابه اضافه کنید!

یک ترفند ساده برای کاهش شوری غذاها اضافه کردن مقداری نوشابه است. به تدریج نوشابه را به کشک بادمجان اضافه کنید و در هر مرحله طعم آن را بررسی کنید. تا جایی ادامه بدهید که شوری کم شود، اما طعم غذا تغییر نکند.

۷- توجه به زمان افزودن کشک

یکی از دلایل شوری کشک بادمجان، اضافه کردن کشک در آخر پخت است. کشک خود شور است، پس در ابتدا مقدار زیادی نمک به بادمجان‌ها اضافه نکنید.

بیشتر بخوانید: روش‌های رفع تلخی لیمو عمانی

۸- استفاده از ماست یونانی

ماست یونانی هم می‌تواند به شما کمک کند. با افزودن کمی ماست به کشک بادمجان شور شده، می‌توانید طعم غذا را به حالت عادی برگردانید. همچنین می‌توانید مقداری کشک را با ماست مخلوط کرده و سپس به بادمجان اضافه کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم به ترفندها برای رفع شوری کشک بادمجان اشاره کردیم. امیدواریم که این نکات برای شما مفید باشد و شوری غذای خود را برطرف کنید تا از طعم آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل