“`html
دستور تهیه غذاهای خوشمزه با میگو
میگو یکی از غذاهای دریایی خوشمزه و مغذی است که میتوان غذاهای مختلفی با آن درست کرد. این نوع غذا را میتوانید به روشهای گوناگونی تهیه کنید. در این مقاله، روشهای متفاوتی برای تهیه غذا با میگو به شما معرفی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
دستور تهیه انواع غذا با میگو
1 – دستور تهیه همبرگر میگو
مواد لازم برای 4 نفر:
- میگوی پوست کنده 500 گرم
- سیب زمینی 500 گرم
- نمک 15 گرم
- کاری 5 گرم
- فلفل 5 گرم
- پیاز 50 گرم
- روغن به مقدار لازم
دستور تهیه :
- میگو و پیاز را چرخ کنید. سپس 15 گرم نمک، 5 گرم کاری، 5 گرم فلفل و سیب زمینی را اضافه کنید و همه مواد را مخلوط کنید تا یک خمیر به دست آید.
- از خمیر به دست آمده، به اندازه یک همبرگر جدا کنید و روی یک سطح صاف و تمیز به صورت دایرهای پهن کنید. آن را در روغن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.
2 – کوکتل میگو
مواد لازم :
- میگوی پخته و تمیز شده 12 عدد
- کاهوی خرد شده به صورت نازک نصف فنجان
- آبلیمو یک قاشق
- مایونز 2 قاشق
- سس گوجه فرنگی یک قاشق چایخوری
- نمک به مقدار لازم
- اختیاری: کمی خلال بادام خرد شده
دستور تهیه :
- کاهوهای خرد شده را در یک لیوان بزرگ پایه دار بریزید و میگوها را روی آن بچینید.
- سس مایونز را با آبلیمو، سس گوجه فرنگی و نمک مخلوط کنید و نیمی از آن را روی میگوها بریزید.
- بقیه سس را در یک ظرف جداگانه سر سفره بگذارید تا کسانی که میخواهند، بیشتر روی میگو سس بریزند.
- اگر خواستید، خلال بادام را روی میگوها بپاشید.
3 – کباب میگو
مواد لازم برای 4 نفر
- میگو بدون سر 1 کیلوگرم
- روغن مایع (مازولا یا ذرت) نصف استکان
- آب پیاز 4 قاشق غذاخوری
- زعفران آب شده 2 قاشق غذاخوری
- فلفل سفید 1 قاشق چایخوری
- نمک به مقدار لازم
دستور تهیه :
- میگو را پوست کنده و روده پشتی آن را خارج کنید. سپس میگوها را شسته و در صافی بگذارید تا آب آنها برود.
- آن را در ظرفی ریخته و 2 قاشق زعفران روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس روغن مایع، فلفل، آب پیاز و نمک را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را به مدت 2 تا 3 ساعت در مکانی خنک نگه دارید و سپس میگوها را به سیخ بکشید.
- برای کشیدن میگوها به سیخ، ابتدا سیخها را چرب کنید و میگوها را از قسمت خمیده به سیخ بکشید. آنها را روی زغال بگذارید و در حین کباب شدن، با کره آب شده روی میگوها را چرب کنید تا رنگ آنها طلایی شود.
- پس از کباب شدن، میگوها را در دیس به صورت ششلیک بچینید و دور آن را با لیمو ترش، مارچوبه، خیارشور، جعفری و نخود فرنگی تزئین کنید. حالا غذای شما آماده است.
“““html
4 – سوپ میگو
مواد لازم :
- میگوی تمیز و پخته 200 گرم
- بامیه 200 گرم
- جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری
- پیاز 1 عدد
- گوجه فرنگی ریز 6 عدد
- فلفل سبز دلمه ای 4 عدد
- نمک و فلفل به دلخواه
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه :
- پیاز را خرد کرده و در کره تفت دهید. سپس فلفل سبز را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و کمی سرخ کنید.
- بامیهها را جداگانه در مقداری کره تفت داده و سپس به مخلوط پیاز و فلفل اضافه کنید.
- میگو، جعفری، بامیه، رب گوجه فرنگی و فلفل سبز را با 7 لیوان آب (در صورت تمایل میتوانید نصف لیوان برنج پخته شده نیز اضافه کنید) در قابلمه بریزید.
- نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط را به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزید (اگر قارچ دارید، آن را در کره سرخ کرده و به بقیه مواد اضافه کنید).
- غذا آماده است.
5 – سالاد میگو ( روشی دیگر )
مواد لازم :
- میگوی تمیز و یا آبپز شده 200 گرم
- تخم مرغ آبپز 3 عدد
- زیتون 6 عدد
- خیار شور 4 عدد
- گوجه فرنگی 4 عدد
- کاهوی خرد شده به مقدار لازم
دستور تهیه :
- کاهوی خرد شده را در ته ظرف سالاد قرار دهید.
- میگوها را به 4 قسمت تقسیم کرده و در هر گوشه کاهو بچینید. گوجهفرنگیهای خرد شده را در وسط کاهو بگذارید و تخممرغها را هم برش زده و کنار سالاد بگذارید.
- زیتونها و خیارشور حلقهای را روی سالاد قرار دهید. در صورت تمایل، میتوانید پیاز حلقهای هم اضافه کنید.
- برای تهیه سس، زردههای تخم مرغ، روغن زیتون، سرکه، خردل و کمی نمک و فلفل را مخلوط کرده و هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
- نیمی از سس را روی سالاد بریزید و بقیه آن را در ظرف جداگانه برای سرو آماده کنید.
- اگر دوست دارید میتوانید کمی آبلیمو نیز به سس اضافه کنید، این سس برای سایر سالادها هم مناسب است.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه میگو اسپایسی، غذای دریایی مورد علاقه
دستور تهیه دوپیازه میگو، غذای معروف بوشهری + روش پاک کردن میگو
دستور تهیه میگو سوخاری با کلم بروکلی، یک غذا کامل
6 – قلیه میگو
مواد لازم :
- میگوی پوست کنده و تمیز شده 1 کیلوگرم
- گشنیز 100 گرم
- شنبلیله 100 گرم
- جعفری 50 گرم
- تمر هندی 150 گرم
- پیاز بزرگ
“““html
1 عدد - رب گوجهفرنگی ربع فنجان
- آب 4 فنجان
- نمک و فلفل به مقدار کافی
- جوز هندی و فلفل سیاه هندی کمی
دستور تهیه :
- میگوها را در روغن یا کره سرخ کرده و کنار بگذارید. سپس پیاز، گشنیز، شنبلیله و جعفری را خرد کرده و در ماهیتابه تفت دهید.
- در دقیقههای آخر، میگوهای سرخ شده را به این سبزیها اضافه کنید. تمبر هندی را نیم ساعت در 4 فنجان آب بخیسانید و پس از جدا کردن هستهها، با همان آب به مخلوط اضافه کنید.
- رب گوجهفرنگی، فلفل و نمک و ادویههای هندی را هم اضافه کنید و تمام مواد را به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزید.
- این قلیه را حتماً با برنجی که کمی کره در آن استفاده شده، سرو کنید.
7 – کتلت میگو
مواد لازم :
- میگو 250 گرم
- پیاز یک عدد
- نمک و فلفل به مقدار کافی
- پوره سیبزمینی یک فنجان و نیم
- زرده تخممرغ 3 عدد
- گشنیز خرد شده به مقدار لازم
دستور تهیه :
- میگوها را پوست کرده و در کمی کره با پیاز خرد شده و گشنیز تفت دهید. این مواد را دوبار با چرخگوشت بگذارید.
- سپس آن را با پوره سیبزمینی و زردههای تخممرغ مخلوط کنید، نمک و فلفل اضافه کنید و به شکل کتلت درآورید.
- در پودر نان سوخاری بغلتانید و در کره سرخ کنید. اگر در آشپزی خلاق و با سلیقه باشید، میتوانید میگو را به روش های دیگری هم تهیه کرده و سرو کنید.
8 – میگو با برنج
مواد لازم :
- میگو پوست کنده یک سوم کیلو
- برنج یک فنجان بزرگ
- آب دو فنجان بزرگ
- روغن 4 قاشق سوپخوری
- پیاز ریز شده 1 عدد
- نمک و فلفل به مقدار کافی
- زعفران به مقدار لازم
دستور تهیه :
- پیاز و گوجهفرنگی را در روغن سرخ کنید.
- میگوهای آماده را اضافه کنید و سپس آب، نمک، فلفل و زعفران را به آن بیفزایید و به مدت نیم ساعت آرام بجوشانید. سپس برنج را اضافه کرده و به مدت 25 دقیقه دیگر بپزید.
- اگر آب برنج کم شد، مقداری آب اضافه کنید تا برنج خوب پخته شود. سپس با یک چنگال میگوها را از برنج جدا کنید.
- برنج را در دیس بکشید و میگوها را روی آن قرار دهید و گرم سرو کنید.