نودل و مقدار کربوهیدرات آن چقدر است؟
در هر 100 گرم نودل، تقریباً 57 گرم کربوهیدرات وجود دارد. از این مقدار، 12 گرم کربوهیدرات خالص است. کربوهیدرات خالص یعنی کربوهیدراتهایی که بدن میتواند آنها را به انرژی تبدیل کند.
نودل معمولاً از آرد گندم درست میشود که یک منبع اصلی کربوهیدرات است. دیگر نوعهای نودل ممکن است با آرد غلات دیگری مانند برنج یا سویا تهیه شوند.
در اینجا مقدار کربوهیدرات در انواع مختلف نودل آورده شده است:
- نودل فوری: 57 گرم کربوهیدرات در هر 100 گرم
- نودل تازه: 48 گرم کربوهیدرات در هر 100 گرم
- نودل خشک: 50 گرم کربوهیدرات در هر 100 گرم
افرادی که میخواهند مصرف کربوهیدرات خود را کم کنند، باید در استفاده از نودل دقت کنند.
در اینجا چند راهکار برای کاهش کربوهیدرات در نودل آورده شده است:
- از نودل تازه یا خشک استفاده کنید.
- از نودل فوری خودداری کنید.
- نودل را با سبزیجات ترکیب کنید.
جدول ارزش غذایی و مقدار کربوهیدرات نودل در 100 گرم :
مواد اولیه اصلی | مقدار |
---|---|
چربی کل | 18.07 گرم |
کربوهیدرات | 57 گرم |
پروتئین | 11 گرم |
شکرها | 0.76 گرم |
کربوهیدرات خالص | 59.96 گرم |
کلسیم | 29 میلی گرم |
مس | – میلی گرم |
آهن | 0.51 میلی گرم |
منیزیم | 0 میلی گرم |
فسفر | 0 میلی گرم |
پتاسیم | 0 میلی گرم |
سلنیوم | 0 میکروگرم |
سدیم | 2014.00 میلی گرم |
روی | 0 میلی گرم |
آب | 0 گرم |
کلسترول | 0 میلی گرم |