به گزارش رضیم به نقل از مانگرو: فلفل سیاه یکی از ادویههای مهم در آشپزی هند است و به روشهای مختلف در غذاهای ما استفاده میشود.
عسل هم در جهان معروف است و دارای خواص آنتی اکسیدانی و مواد معدنی فراوانی میباشد.
ترکیب عسل و فلفل سیاه، نوشیدنی ای فراهم میکند که دارای خواص ضدباکتری، ضد التهاب و آنتی اکسیدان است و به عنوان تسکیندهندهای در برابر عفونتهای باکتریایی، بهبود ایمنی بدن و تقویت سیستم گوارش شناخته میشود.
خواص فلفل سیاه و عسل
در ادامه میخوانید که فلفل سیاه و عسل چه فوایدی برای سلامتی دارند.
1 – درمان سرماخوردگی و آنفولانزا
فلفل سیاه میتواند داروی خوبی برای کسانی باشد که از سرماخوردگی، سرفه و علائم مشابه رنج میبرند. اگر کسی دچار سرماخوردگی یا سرفه است، میتواند پودر فلفل سیاه را با عسل مخلوط کرده و مصرف کند. این ترکیب میتواند به بهبود این مشکلات کمک کند.
عسل دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی، ضد باکتری و ضد التهاب است. فلفل سیاه هم خاصیت ضدباکتری دارد و به درمان سرماخوردگی و سرفه کمک میکند. یک قاشق چایخوری عسل همراه با فلفل سیاه میتواند به این منظور بسیار مؤثر باشد. همچنین این ترکیب به کاهش انسداد قفسه سینه که ممکن است به دلیل آلودگی یا عفونت ایجاد شود کمک میکند و به دلیل ویتامین C موجود در فلفل سیاه، میتواند به عنوان یک آنتیبیوتیک طبیعی عمل کند.
مخلوط کمی پودر فلفل سیاه با نصف قاشق چایخوری عسل یک درمان مؤثر برای گلودرد ناشی از سرماخوردگی، عفونتهای ویروسی یا آلودگی است.
2 – کاهش وزن
مصرف منظم عسل و فلفل سیاه میتواند به تقویت متابولیسم کمک کند که به نوبه خود باعث شکست چربی میشود و راهی طبیعی برای کاهش وزن است.
عناصر غذایی موجود در این ادویه به تجزیه سلولهای چربی کمک میکند و فرآیند سمزدایی بدن را آسانتر میکند.
چای گیاهی تهیهشده با ترکیب فلفل سیاه و عسل میتواند به افزایش متابولیسم بدن کمک کند.
فلفل سیاه به بهبود متابولیسم کمک میکند و عسل هم در سمزدایی مؤثر است. این ترکیب به کاهش وزن کمک میکند. میتوانید این چای گیاهی را در صبح زود با معده خالی مصرف کنید تا متابولیسم شما به خوبی آغاز شود. ویژگی فلفل سیاه در جلوگیری از تشکیل سلولهای چربی، به کنترل چربی در سطح سلولی درونی کمک میکند.
3 – درمان سرفه
سرفه یکی از بیماریهای شایع در فصل زمستان است که معمولاً به دلیل عفونت یا تغییرات دما به وجود میآید.
عسل و فلفل سیاه هر دو دارای خواص آنتیاکسیدانی، ضد ویروسی و ضدباکتری هستند که به مقابله با عفونتها کمک میکند. عسل به عنوان یک ماده طبیعی برای کاهش سرفه عمل میکند و گفته میشود که عسل میتواند غشاهای مخاطی تحریکشده را پوشش دهد و گلودرد را تسکین دهد. فلفل سیاه سرشار از ویتامین C، فلاونوئیدها، آنتیاکسیدانها و خواص ضدباکتریایی است.
وقتی فلفل سیاه با عسل ترکیب میشود، میتواند به باز کردن خلط کمک کند و تنفس را آسانتر کند.
در طب سنتی، فلفل سیاه به عنوان محرک گردش خون و جریان مخاط شناخته شده و ترکیب آن با عسل اثرات آن را افزایش میدهد.
4 – ضد دیابت
مصرف منظم فلفل سیاه و عسل میتواند خطر ابتلا به دیابت را با تنظیم سطح قند خون کاهش دهد.
آنتیاکسیدانهای موجود در عسل و فلفل سیاه به کنترل قند خون کمک میکنند.
عسل میتواند به عنوان جایگزینی مناسب برای قند عمل کند و برخی تحقیقات نشان دادهاند که در کاهش سطح قند خون مؤثر است.
5 – کاهش فشار خون
مصرف روزانه عسل میتواند به کنترل فشار خون کمک کند.
گزارشها نشان میدهند که پیپرین موجود در فلفل سیاه میتواند فشار خون را کاهش دهد. در یک مطالعه در اسلواکی نشان داده شده که مصرف پیپرین به کنترل افزایش فشار خون کمک میکند. همچنین مطالعه دیگری نشان داده که مصرف پیپرین در کنترل فشار خون مؤثر است.
“`html
6 – تقویت سیستم ایمنی بدن
فلفل سیاه و عسل هر دو خاصیت های آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارند که می توانند به سلامت شما کمک کنند. آنتی اکسیدان ها به محافظت از بدن در برابر مواد مضر کمک کرده و سیستم ایمنی را تقویت می کنند.
یک آزمایش که توسط انستیتوی ملی تغذیه در هند انجام شد نشان داد که فلفل سیاه و عسل بالاترین مقدار آنتی اکسیدان را در بین سایر مواد غذایی بررسی شده دارند. فلفل سیاه همچنین بیشترین مقدار ترکیب های مفید را دارد. این خاصیت آنتی اکسیدانی بالا به عسل و فلفل سیاه این امکان را می دهد که مزایای زیادی برای سلامت بدن فراهم کنند، از جمله پیشگیری از بیماری های جدی مانند سرطان.
7 – مفید برای قلب
عسل و فلفل سیاه با کاهش میزان کلسترول و فشار خون می توانند به سلامت قلب و بدن کمک کنند.
8 – درمان مشکلات تنفسی و سینوسی
عسل و فلفل سیاه به عنوان یک خلط آور عمل می کنند و به تخلیه مخاط و بلغم از سینوس ها کمک می کنند. این ترکیبات می توانند آلودگی ها را دفع کرده و به پاکسازی سیستم تنفسی یاری رسانند.
علاوه بر این، با حذف این مواد از بدن، ممکن است خطر ابتلای به بیماری ها یا عفونت ها را کاهش دهید.
9 – در کاهش التهاب مفید است
گاهی اوقات بخشی از بدن ما به طور ناگهانی متورم میشود، و عسل و فلفل سیاه میتوانند به کاهش این تورم کمک کنند. به ویژه به افرادی که مشکل آرتروز دارند، توصیه میشود که از این ترکیبات استفاده کنند.
این به این دلیل است که فلفل سیاه و عسل خاصیت ضد التهابی دارند.
بنابراین، این ترکیب میتواند در کاهش التهاب در بدن، به ویژه در دستگاه تنفسی ناشی از آسم، مفید باشد.
10 – بهبود عملکرد مغز
مصرف فلفل سیاه همچنین برای افزایش کارایی مغز بسیار مفید است. ترکیب خاصی به نام پیپرین در آن وجود دارد که به بهبود عملکرد مغز کمک میکند.
تحقیقات نشان داده است که پیپرین موجود در فلفل سیاه میتواند به تقویت عملکرد مغز کمک کند و به کاهش آسیب به حافظه کمک میکند.
این ترکیب به ویژه به خاطر نقش خود در کنترل بیماری آلزایمر شناخته شده است.
عسل با تقویت خواص فلفل سیاه و بهبود جذب پیپرین، ترکیب فوقالعادهای از عسل و فلفل سیاه ایجاد میکند.
این ترکیب همچنین میتواند پیری مغز را به تأخیر بیندازد و به پیشگیری از آلزایمر کمک کند. همچنین این ترکیب میتواند فعالیتهای عصبی در مغز را افزایش دهد، و به کاهش حملات کمک کند. در نهایت، از سلولهای عصبی محافظت کرده و از مرگ زودرس آنها جلوگیری میکند.
11 – کاهش کلسترول
بالا بودن سطح کلسترول میتواند خطرناک باشد. اما مصرف فلفل سیاه و عسل میتواند به کاهش سطح کلسترول بد در بدن کمک کند. به همین دلیل است که افرادی که به طور منظم از فلفل سیاه استفاده میکنند، معمولاً سطح کلسترول آنها متعادل باقی میماند.
12 – مفید برای معده
کیفیت زندگی انسان تحت تأثیر مشکلاتی مانند نفخ، گاز و هضم غذا قرار میگیرد. تحقیقات نشان داده است که خواص فلفل سیاه و عسل به حفظ باکتریهای مفید در معده کمک میکند، و سلامت معده را تامین میکند.
علاوه بر این، پیپرین موجود در فلفل سیاه به هضم غذا کمک کرده و معده را تحریک میکند تا اسید بیشتری تولید کند که به هضم پروتئینها کمک میکند. به طور کلی، کمی فلفل در عسل به شما در هضم بهتر غذا کمک میکند.
فلفل سیاه و عسل همچنین خواص تسکیندهنده دارند و میتوانند به کاهش گاز معده کمک کنند. این ترکیب همچنین میتواند به تسکین نفخ و درد معده کمک کند.
13 – ضد سرطان
پیپرین
“`
مواد موجود در فلفل سیاه می توانند به جلوگیری از سرطان کمک کنند و وقتی با عسل ترکیب می شوند، جذب پیپرین بهبود یافته و از خواص عسل نیز استفاده می کنیم. این ادویه همچنین حاوی ویتامین C، ویتامین A، فلاونوئیدها، کاروتنها و دیگر آنتی اکسیدانها است.
عسل منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدانها است که به از بین بردن رادیکالهای آزاد مضر کمک کرده و از بدن در برابر سرطان و بیماریها محافظت میکند.
تحقیقات نشان میدهند که پیپرین موجود در فلفل سیاه به جذب بهتر مواد مغذی مثل سلنیوم، بتاکاروتن، کورکومین و ویتامین B کمک میکند.
این مواد مغذی برای پیشگیری و مبارزه با سرطان، به ویژه سرطان روده بزرگ و پروستات، بسیار مهم هستند.
عسل همچنین خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی دارد، که آن را به یک «معجزه» برای درمان بسیاری از بیماریها تبدیل کرده است.
تحقیقات نشان دادهاند که عسل در درمان بیماریهای گوارشی، قلبی و عروقی و عصبی اثرات مثبتی دارد و به درمان سرطان، آسم، دیابت و غیره کمک می کند.
14 – درمان مشکلات پوستی
فلفل پودر شده یکی از بهترین لایهبردارهای طبیعی است. اگر کمی عسل به آن اضافه کنیم، گردش خون را افزایش میدهد و اکسیژن بیشتری به پوست میرساند. فلفل سیاه به درمان ویتیلیگو، بیماری که باعث از بین رفتن رنگدانههای پوست شده و لکههای سفید ایجاد میکند، کمک میکند.
یکی دیگر از خواص شگفتانگیز عسل و فلفل سیاه این است که میتوانند از آسیب رادیکالهای آزاد به پوست جلوگیری کرده و آن را ترمیم کنند.
عسل با خواص آنتی اکسیدانی خود از پوست در برابر پیری زودرس، لکههای پیری و چین و چروک محافظت کرده و همچنین به افزایش کلاژنسازی پوست کمک میکند.
15 – هضم را بهبود میبخشد
مصرف فلفل سیاه موجب افزایش تولید اسید کلریدریک در معده میشود. سطح بالاتر اسید به معده کمک میکند که غذاها را به نحوی مؤثرتر هضم کند. این ممکن است به کاهش مشکلاتی مانند قولنج، اسهال و یبوست کمک کند. خاصیت ادویهدار فلفل سیاه همچنین باعث تعریق و افزایش ادرار میشود که به دفع سموم و مایعات اضافی از بدن کمک میکند. دفع سموم خطر مشکلات گوارشی شدیدتر را کاهش میدهد.
ترکیب عسل و فلفل سیاه میتواند یک راه عالی برای سمزدایی بدن باشد.