بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

2 روش منحصر به فرد جهت تهیه دسر بابونه شکلاتی (مرحله به مرحله)

“`html

دسر بابونه با شکلات را می‌توان به روش‌های مختلف درست کرد. انتخاب نوع دسر بستگی به سلیقه شما و موادی دارد که در دسترس دارید.

روش اول: کرم برولی بابونه با سس شکلات

مواد لازم:

1 فنجان شیر
1/4 فنجان گل بابونه
2 قاشق غذاخوری شکر
2 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق چای خوری وانیل
1/4 فنجان خامه سنگین
1/2 فنجان شکلات تخته ای

دستور تهیه:

فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم کنید.
شیر را در یک قابلمه گرم کنید تا به جوش بیاید. سپس گل بابونه را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید. 5 دقیقه صبر کنید تا عطر آن به شیر بیفتد.
شیر را از صافی گذرانده و دوباره در قابلمه بریزید. شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و آرام هم بزنید تا مخلوط شوند.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا کرم غلیظ شود. مراقب باشید که کرم نجوشد.
خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
کرم را در ظرف‌های مخصوص کرم برولی بریزید و برای 30 تا 40 دقیقه در فر بپزید تا سفت شود.
شکلات تخته ای را به روش بن ماری ذوب کنید.
کرم برولی را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود. سپس سس شکلات را روی آن بریزید و سرو کنید.

روش دوم: پودینگ بابونه با موس شکلات

مواد لازم:

1/2 فنجان شیر
1/4 فنجان گل بابونه
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1/4 فنجان خامه سنگین
1/2 فنجان شکلات تخته ای
1/4 فنجان خامه سنگین
1 قاشق چای خوری شکر

دستور تهیه:

شیر را در یک قابلمه گرم کنید تا به جوش بیاید. سپس گل بابونه را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید. 5 دقیقه صبر کنید تا عطر آن به شیر بیفتد.
شیر را از صافی گذرانده و دوباره در قابلمه بریزید. شکر و نشاسته ذرت را اضافه کرده و آرام هم بزنید تا مخلوط شوند.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود.
خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
پودینگ را در ظرف دلخواه بریزید و بگذارید خنک شود.
شکلات تخته ای را به روش بن ماری ذوب کنید.
1/4 فنجان خامه و شکر را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
موس شکلات را به پودینگ اضافه کرده و سپس سس شکلات را روی آن بریزید.

نکات پایانی:

می‌توانید از گل بابونه تازه یا خشک استفاده کنید.
برای داشتن طعم قوی‌تر بابونه، می‌توانید مقدار گل بابونه را در هر دو روش بیشتر کنید.
به جای شکلات تخته‌ای، می‌توانید از پودر کاکائو استفاده کنید.
برای تزیین دسر از میوه‌های تازه، پودر قند یا خامه فرم گرفته استفاده کنید.
نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل