بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

3 روش پرطرفدار برای تهیه کوکوی لوبیا سبز (مرحله به مرحله)

“`html

3 دستور تهیه کوکو لوبیا سبز مرحله به مرحله

انواع کوکوها وعده‌های سالم و خوشمزه‌ای برای شام و ناهار هستند. بهترین زمان برای تهیه کوکو لوبیا سبز فصل بهار و تابستان است که لوبیا سبز فراوان است. 3 دستور تهیه کوکو لوبیا سبز تبریزی مجلسی با پنیر پیتزا و بدون پنیر در فر و … را در مجله رضیم بخوانید.

چند روش برای تهیه کوکو لوبیا سبز تبریزی مجلسی

1. کوکو لوبیا سبز تبریزی با پنیر پیتزا و بدون پنیر پیتزا

مواد لازم :

  • لوبیا سبز: ۶۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  • پیاز ساطوری و ریز خرد شده: ۲ عدد متوسط
  • سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
  • هویج نگینی خرد شده: ۳۰۰ گرم
  • گردو ریز خرد شده: ½ لیوان فرانسوی
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: ۷ عدد
  • زرشک: ½ لیوان فرانسوی
  • نمک: ۱ و ½ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
  • پنیر پیتزا یا پنیر چدار: به مقدار دلخواه
  • روغن مایع برای سرخ کردن: به مقدار لازم

دستور تهیه کوکو لوبیا سبز تبریزی با پنیر پیتزا

برای تهیه کوکو لوبیا سبز مجلسی تبریزی با پنیر یا بدون آن، بهتر است از لوبیاهای جوان و نازک استفاده کنید. ابتدا لوبیاها را خوب بشویید و پس از خشک شدن، دو سر آن‌ها را بزنید و خیلی ریز خرد کنید. هویج‌ها را هم شسته و پوست گرفته، سپس ریز خرد کنید. لوبیا و هویج‌های خرد شده را بخارپز کنید؛ نیازی به آب نیست چون لوبیا خودش آب می‌دهد. دو عدد سیب‌زمینی را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. یک پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ کنید و کنار بگذارید. پیاز دیگر را نگینی خرد کرده و در ماهیتابه بریزید. آن‌را تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و با پیاز تفت دهید. نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. در این حین زرشک را بشویید و آبکش کنید. لوبیا و هویج بخارپز شده را آبکش کرده تا خنک شوند. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ‌ها را بشکنید و با چنگال هم بزنید. یک قاشق چایخوری نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دم کرده را به آن اضافه و دوباره هم بزنید.

پیاز خلالی سرخ شده و هویج خرد شده را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید. لوبیاها را با دست فشار دهید تا آب آن‌ها خارج شود و سپس به مایه تخم مرغ و هویج اضافه کنید. سیب‌زمینی سرخ شده و گوشت چرخ کرده تفت داده شده را هم اضافه کنید. نیم‌فنجان زرشک را هم بیفزایید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. یک ماهیتابه مناسب را روی گاز قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود. مایه کوکو را در ماهیتابه بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید. اجازه دهید یک طرف کوکو روی شعله ملایم سرخ و مغز پخت شود و در این مدت درب ماهیتابه را بگذارید. وقتی یک سمت کوکو سرخ و طلایی شد، آن را با دقت برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود. اگر می‌خواهید از پنیر پیتزا استفاده کنید، به مقدار دلخواه آن را روی کوکو بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید تا هم پنیر آب شود و هم سمت دیگر کوکو سرخ شود. این کوکو را می‌توان بدون پنیر هم سرو کرد. در این حین، زرشک‌های باقی‌مانده را سرخ کنید. کوکو لوبیا سبز را در ظرف مورد نظر بگذارید و پس از کمی سرد شدن برش بزنید و روی آن را با زرشک سرخ شده تزیین کنید.

2. کوکوی لوبیا سبز در فر

همه مواد قبل را آماده کنید: فر را با دمای ۲۱۰ درجه روشن کنید. قالب را خوب چرب کرده و مواد کوکو را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. سپس زرشک، پیاز داغ خلالی و سیب‌زمینی خلالی را روی مواد بپاشید و با پشت قاشق کمی فشار دهید تا روی سطح کوکو قرار نگیرد. سپس روی قالب را با فویل بپوشانید و از چند جا سوراخ کنید. قالب را در ردیف وسط فر قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. بعد از این مدت دما را به ۱۹۰ درجه کاهش دهید و قالب را به کف فر منتقل کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا روی کوکو هم طلایی شود و خوب بپزد.

“““html

3. دستور تهیه کوکو لوبیای سبز ساده

مواد لازم برای کوکوی لوبیا سبز:

دستور تهیه کوکوی لوبیا سبز تبریزی ساده

اول از همه، لوبیا را به صورت ریز خرد کنید و آن را بخارپز کنید. سپس سیب‌زمینی‌ها را ریز خرد کرده و با کمی نمک و زردچوبه سرخ کنید. هویج را هم رنده درشت کنید. در یک ظرف مناسب، لوبیا را با سیب‌زمینی‌های سرخ شده مخلوط کنید و به آرامی هم بزنید. بعد هویج را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. در این مرحله، تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و خوب هم بزنید. فلفل دلمه‌ای و قارچ ریز شده را به همراه ادویه‌ها به مخلوط اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. تابه‌ای را روی حرارت بگذارید و کمی روغن در آن بریزید تا داغ شود. سپس مایه کوکو را به طور یکنواخت در تابه بریزید. حرارت را کم کنید تا یک طرف کوکو بپزد. اگر در برگرداندن کوکو مشکل داشتید، می‌توانید آن را به چهار قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را جداگانه برگردانید. وقتی طرف دیگر کوکو به خوبی پخت، می‌توانید آن را سرو کنید. استفاده از قارچ و فلفل دلمه‌ای در این غذا اختیاری است و می‌توانید آن‌ها را حذف کنید.

نکات مهم جهت تهیه کوکو لوبیا سبز تبریزی مجلسی

  1. می‌توانید ۱ قاشق غذاخوری شیر هم به مواد مایه کوکو اضافه کنید.
  2. اضافه کردن ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر به مواد کوکو باعث می‌شود کوکو پف‌دارتر شود.
  3. اگر می‌خواهید کوکو لوبیا سبز شما خوب پف کند و ترد باشد، بهتر است تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف جداگانه خوب بزنید تا یکدست و صاف شوند. بعد آن‌ها را به مایه کوکو اضافه کنید.
  4. اگر دوست ندارید از گوشت چرخ‌کرده استفاده کنید، می‌توانید آن را حذف کنید. کوکو لوبیا سبز بدون گوشت نیز خوشمزه و مقوی است.
  5. می‌توانید کوکو را به جای یک تکه بزرگ، به صورت دانه‌دانه سرخ کنید. مقداری از مایه کوکو را با قاشق در تابه بگذارید و با ته قاشق پهن کنید.
  6. برای تردتر شدن کوکو، مقداری از روغن داخل تابه را روی قسمت روی کوکو بریزید. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، به آرامی آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل