بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

این نکات را هنگام استفاده از سیر رعایت کنید (2 نکته مهم)

استفاده از سیر در آشپزی، به‌خصوص هنگام سرخ کردن یا طعم‌دار کردن غذا، نیازمند رعایت چند نکته مهم است تا هم عطر و طعم عالی بدهد و هم تلخ یا سوخته نشود. در ادامه، مهم‌ترین نکات را برای استفاده صحیح از سیر آورده‌ام:


🧄 نکات مهم هنگام استفاده از سیر:

1. سیر را در حرارت بالا نسوزانید

2. سیر را آخر اضافه کنید

3. سیر تازه را بلافاصله بعد از خرد کردن استفاده کنید

4. اگر می‌خواهی سیر طعم‌دهنده باشد، لهش کن

5. در غذاهای سرخ‌کردنی مراقب زمان باش

6. از سیر خشک‌شده یا پودر سیر هم می‌توان استفاده کرد

7. برای طعم ملایم‌تر، سیر را با پوست بپز یا برشته کن

 

فواید سیر موضوعی است که همیشه مورد توجه بوده است. اما برای اینکه بیشترین استفاده را از این خوراکی ببرید، باید چند نکته مهم را در نظر بگیرید که می‌تواند خواص سیر را افزایش دهد.

هر ماده غذایی را باید به شیوه خاصی مصرف کرد تا بهترین نتیجه را بگیریم. با رعایت نکات درست، خواص مواد غذایی از بین نمی‌رود. سیر نیز جزو موادی است که برای استفاده از آن باید چند نکته را در نظر داشته باشیم که در ادامه توضیح می‌دهیم:

نکته اول این است که هنگام خرید سیر به تازگی و تازگی آن توجه کنید. بهتر است تازه‌ترین سیرها را انتخاب کنید. سیرهایی که بسته‌بندی شده یا مانده هستند، بیش از نیمی از خواص خود را از دست می‌دهند.

 

این نکات را هنگام استفاده از سیر رعایت کنید

قبل از آنکه سیر را به غذای خود اضافه کنید، حتماً آن را خرد کرده و چند دقیقه در هوا بگذارید. با خرد کردن سیر، برخی ترکیبات خاص آن آزاد می‌شود و با اکسیژن ترکیب می‌گردد. این فرآیند معمولاً در ۱۰ تا ۱۵ دقیقه انجام می‌شود و باعث می‌شود خواص سلامتی سیر بیشتر شود.

این نکات را هنگام استفاده از سیر رعایت کنید

بسیاری افراد همیشه در این فکرند که سیر را به صورت کوبیده، خرد شده یا به شکل اولیه استفاده کنند. با توجه به نکته قبلی باید بگوییم که اگر سیر را رنده یا له کنید، بیشتر سلول‌های داخلی آن شکسته شده و خواص سلامتی آن افزایش پیدا می‌کند.

 

سایت آموزش آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل