سلام سلام خوبین اول از همه بگم اینقدر این بستنی خوشمزه س همین الان حتما سیوش کنید.
مواد لازم بستنی کاراملی
شیر یک لیوان
زرده تخم مرغ4 عدد
وانیل 1 ق چ
خامه 200 میلی لیتر
برای تایپینگ:
سس کاراملی
هات فاج(من به جای این هات همون شکلات و آب کردم و روی بستنی ریختم چون دیگه واقعا بمب کالری میشد)😶
بادام زمینی تست شده
طرز تهیه بستنی کاراملی
مطابق دستور سس کاراملی درست میکنیم (پایین توضیح دادم👇)یک لیوان شیر به کارامل اضافه کرده و روی حرارت هم میزنیم تا کاملا مخلوط شه همین که خواست بجوشه زیرش و خاموش میکنیم زرده های تخم مرغ و تو یه کاسه ریخته و هم میزنیم مقداری از مخلوط کارامل رو توی زرده ها ریخته و ویسک میکنیم مخلوط زرده رو توی ظرف روی گاز (کارامل) میریزیم و با حرارت متوسط خوب ویسک میکنیم که از املت شدن تخم مرغ جلوگیری بشه. وقتی که مواد غلیظ شد از روی حرارت برمیداریم در حدی باید غلیظ بشه که پشت قاشق رو بپوشونه وانیل رو اضافه میکنیم اجازه میدیم کاملا سرد بشه.میتونیم برای سرعت بخشیدن به کار کارامل رو روی ظرفی که در آب و یخ قرار داره هم بزنیم بعد خامه رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا خامه کاملا مخلوط شه حالا مثل همیشه مطابق دستور بستنی اونو آماده میکنیم وقتی بستنی کاملا بست و آماده شد از فریزر بیرون میاریم و سس کاراملی بادام زمینی تست شده و هات فاج رو روش میریزیم و سرو میکنیم.
برای کارامل
شکر 1 لیوان
کره 75 گرم
خامه 100 میلی لیتر شکر و روی حرارت میزاریم تا ذوب بشه
وقتی کامل شکر ذوب شد کره اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا کره ذوب بشه اینجا شعله نباید کم باشه وقتی کامل حل شد شعله و خاموش میکنیم دستهاتون حتما دستکش داشته باشه که خودتون رو نسوزونید مراقب باشید و ظرفتون هم به اندازه کافی بزرگ باشه کره که ذوب شد خامه ای که از قبل گرم کردیم و اضافه کرده(از این خامه معمولی صورتی ها رو میریزیم توی لیوان و داخل مایکروفر میزاریم توی مایکروفر مایع میشه ولی مجبور نیستید اینکار انجام بدید فقط کار با خامه این مدلی خیلی راحت تر هست
کره که ذوب شد خامه ای که از قبل گرم کردیم و اضافه کرده(از این خامه معمولی صورتی ها رو میریزیم توی لیوان و داخل مایکروفر میزاریم توی مایکروفر مایع میشه ولی مجبور نیستید اینکار انجام بدید فقط کار با خامه این مدلی خیلی راحت تر هست به سرعت هم میزنیم قل میزنه و بالا میاد
به رنگ کارامل دقت داشته باشید