بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه نان تست دو رنگ خانگی خوشمزه و ساده (2 روش)

همراه سایت آموزش آشپری رضیم باشید .

طرز تهیه نان تست دو رنگ خانگی(روش 1)

مواد لازم نان تست دورنگ

شکر دوقاشق غذاخوری پر
شیر یک لیوان
مایه خمیر دوقاشق غذاخوری
شکر نصف لیوان
روغن یک سوم لیوان
نمک یک پینچ
تخم مرغ یک عدد
بهبود دهنده یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو دو قاشق غذا خوری
آرد حدود پانصد گرم 【بستگی به چسبندگی خمیر داره 】 【برای رومال یه قاشق آرد و دو قاشق آرد مخلوط شده】

طرز تهیه:

دوقاشق شکر رو در شیر ولرم کاملا حل میکنیم و خمیر مایه رو روی اون میپاشیم و درظرفمون رو یک نعلبکی یا پیش دستی میگذاریم ویک ربع صبر میکنیم تا خمیر مایه عمل بیاد پف کنه. تخم مرغ و شکر و نمک و روغن رو توی یک کاسه ی بزرگ با چنگال خوب هم میزنیم تا از لختگی در بیاد و شکرها کمی توی تخم مرغ حل بشه . خمیر مایه رو که حالا دیگه کاملا پف کرده… به مخلوطمون اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم. آرد و بهبود دهنده رو که سه بار الک کردیم کم کم اضافه کرده و با قاشق یا لیسه مخلوط میکنیم تا جایی که موادمون فقط کمی چسبندگی داشته باشه. حالا خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم و به نیمی از خمیر دوقاشق پودر کاکائو و به نیم دیگر کمی آرد اضافه میکنیم و ورز میدیم تا از چسبندگی در بیاد .

خمیرها رو توی دوتا ظرف که با روغن مایع خوب چربشون کردیم قرارمیدیم و روی اونا رو با سلیفون می پوشونیم و دو ساعت در دمای آشپزخونه استراحت میدیم. بعد از این زمان پف خمیر رو با انگشتامون میگیریم و اونا رو به شکل تصویر یا هرشکلی که دوست داریم رل میکنیم ودر قالب لوف میراریم. و دوباره روی ظرف رو با یک حوله ی نمدار میپوشونیم و بیست دقیقه تا نیم ساعت بهش استراحت میدیم. فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم میکنیم و خمیرمون رو قبل از رفتن توی فر با مخلوط آرد و آب رومال میکنیم .

حدودا ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بستگی به دمای فرداره می پزیمش. این نون بافت خیلی خیلی خوبی داره و اگه شیرین دوست دارین … میتونین شکرو بیشتر بریزین نوش جان .🍞🍞🙋

طرز تهیه نان تست دو رنگ خانگی(روش 2)

نان بسیار لطیف و خوشمزه ایست . اگر خمیر رو خوب ورز بدین و مدت استراحت به اندازه باشه بافت خیلی خوبی هم داره و این نکته فراموش نشه که خمیر نباید سفت باشه بلکه لطیف و مقدار خیلی کمی جسبندگی داشته باشه بهتره تا اینکه خیلی سفت و منسجم .
با توجه به نوع آردهای مختلف اگر با همین مقدار مواد خمیرتون سفت بود یکی دو قاشق آب اضافه کنید. ولی برای من مقدار مایعات کاملا به اندازه بود.

مواد لازم

آرد نان فانتزی ۵۰۰ گرم
شیر ۲۰۰ گرم
آب ۸۰ گرم
خمیر مایه فوری ۸ گرم
شکر ۳۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۶ گرم
کره نرم ۵۰ گرم
پودر کاکائو ۱ ق غ سرپر
آب ۲ ق غ

طرز تهیه

آرد ،شیر،آب،خمیر مایه،تخم مرغ،نمک و شکر را با هم در ظرفی بریزید و خمیر را تشکیل دهید.خمیر را حدود ۳ دقیقه ورز دهید بعد نمک را اضافه کرده به ورز دادن ادامه دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود .(حدود ۵ دقیقه) کره نرم را کم‌کم اضافه کرده ورز دهید تا به خورد خمیر برود و خمیر لطیفی بدست آید.(خمیر نان تست نباید سفت باشه و بهتره کمی چسبندگی داشته باشه )

پودر کاکائو و آب را با هم مخلوط کنید ۴۰۰ گرم از خمیر را جدا کرده و پودرکاکائوی ترکیب شده با آب را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر شکلاتی یکدستی حاصل شود روی خمیرها را با نایلون بپوشانید.و نیم ساعت استراحت دهید.

قالب لوف یا قالب نان تست را چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته و کاغذ را هم چرب کنید.اگر قالب تفلون دارید فقط چرب کنید. (سایز قالب ۳۰ × ۱۱ )
خمیر سفید را با وردنه به شکل مستطیل و به قطر ۲ سانت و با توجه به اندازه قالب باز کنید. (میتونید سطح کار رو خیلی کم آرد پاشی کنید یا کمی چرب کنید.)
خمیر شکلاتی را هم جداگانه با وردنه باز کنید سپس روی خمیر ساده یا سفید قرار دهید و هردو رو باهم رول کنید.(طرز رول کردن خیلی مهمه باید مطمئن باشید رول از هم باز نشه ). رول را در قالب قرار دهید و روی قالب را بپوشانید.

و استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود (حدود ۴۵ دقیقه) البته با توجه به دمای محیط. روی خمیر را با کمی شیر رومال کنید یا آب اسپره کنید. و همچنین به دلخواه میتوانید با کارد تیز یا کاتر برش ایجاد کنید یا کنجد بپاشید. قالب را در فر گرم ۱۹۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید. ۱۵ دقیقه اول را میتوانید از ظرف آب داخل فراستفاده کنید. قالب را از فر خارج کنید و نان را خارج کرده روی توری فلزی برگردانید و کاغذ را جدا کنید.و اجازه دهید کاملا خنک شود.

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل