سلام سلااام🙋
حالتون چطوره عزیزای دلم؟ امشب با یه نان خوشمزه کرمدار در خدمتتون هستم.ممنونم که با لایک و کامنت از این پیج حمایت میکنید❤️🌹
مواد لازم نان کرمدار مجلسی
شیر ولرم ۱۵۰ میلی لیتر
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری سرصاف
شکر ۲ قاشق چایخوری
شکر ۵۰ گرم( دو بار شکر اضافه میشه)
نمک نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد هم دمای محیط
کره آب شده ۴۰ گرم
وانیل شکری نصف قاشق چایخوری( وانیل پودری ۱/۴ قاشق چایخوری)
آرد سفید قنادی ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم( بسته به پروتئین آرد میتونه متغیر باشه)
برای کرم
پنیر کاتیج ۱۸۰ گرم( همون پنیر خونگی یا میتونید پنیر کاتیج کاله تهیه کنید)
پودر قند ۷۰ گرم
خامه ترش ۸۰ گرم ( برای دستورش هشتگ خامه_ترش_ترجمه_زهرا_باباخانی بزنید و یا خامه ترش کاله تهیه کنید)
تخم مرغ ۱ عدد
برای رومال
زرده تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه نان کرمدار مجلسی
شیر، ۲ قاشق چایخوری شکر، خمیر مایه رو با هم مخلوط کرده، ۵۰ گرم شکر،کره،تخم مرغ،وانیل و نمک رو اضافه کرده هم میزنیم.آرد رو الک کرده کم کم و تحت کنترل اضافه کرده تا خمیر نرمی حاصل بشه که بدست نچسبه( آرد زیاد نزنید که خمیر سفت نشه، و حداقل ده دقیقه خمیر رو ورز بدید).خمیر رو در ظرفی که با روغن چرب شده قرار داده، در جای نسبتا گرم یک ساعت تا یک ساعت و نیم استراحت میدیم تا حجم اون دو برابر بشه.برای تهیه کرم همه مواد رو به غیر از پودر قند با هم مخلوط میکنیم ، پودر قند رو اضافه کرده خوب هم میزنیم تا یکدست بشه.بعد از اون خمیر رو مجدد ورز داده، مطابق ویدئو باز کرده،روی کاغذ روغنی برش زده( قطر ۲۲ سانت) و فرم میدیم.روی خمیر رو با پارچه تمیز پوشانده، نیم ساعت استراحت میدیم.سپس لبه های خمیر رو با زرده تخم مرغ زده شده رومال کرده، مواد فیلینگ رو در مرکز اون ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه میذاریم تا بپزه( مدت زمان پخت بستگی به فر دارد).نوش جان🌹