آموزش سیب زمینی تنوری با سس قارچ

سیب زمینی یکی از خوراکی‌های محبوب است که بسیاری از مردم آن را دوست دارند. از زمان‌های قدیم، سیب زمینی‌های کبابی و ذغالی همیشه پر طرفدار بوده‌اند. اما در زندگی شهری که نمی‌توان سیب زمینی ذغالی درست کرد، می‌توانیم از سیب زمینی تنوری در فر استفاده کنیم. این سیب زمینی‌ها با سس قارچ طعمی خوشمزه و لذیذ به غذا می‌دهند. می‌توانید سیب زمینی تنوری را به عنوان یک میان‌وعده یا پیش‌غذا سرو کنید. همچنین، می‌توانید این سیب زمینی‌ها را در کنار غذاهای کبابی به عنوان دورچین سرو کنید.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
سیب زمینی ریز 20 تا 30 عدد
روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری
پودر سیر 2 قاشق چایخوری
سبزی معطر خشک 2 قاشق چایخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری
پنیر پارمزان 2 قاشق غذاخوری
سیر 3 حبه
آرد 3 قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
خامه 200 گرم
شیر 2 لیوان
جعفری تازه 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت سیب تنوری با سس قارچ

مرحله اول

برای شروع تهیه سیب زمینی تنوری با سس قارچ، ابتدا سیب زمینی‌ها را خوب بشویید و در یک قابلمه آب بریزید و روی شعله زیاد بگذارید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، شعله را کم کنید و بگذارید سیب زمینی‌ها به مدت 10 دقیقه بپزند.

مرحله دوم

سپس کمی آب سرد روی سیب زمینی‌ها بریزید تا سرد شوند، بعد پوست آن‌ها را بگیرید و کنار بگذارید. یک کاسه بزرگ بردارید و سیب زمینی‌ها را در آن بریزید. حالا روغن زیتون را روی آن‌ها بریزید و پودر سیر، سبزی‌های معطر و آویشن را به آن اضافه کنید.