آموزش فلن کیک

فلن کیک یک نوع کیک از کشور سوئد است که به شکل دو لایه تهیه می‌شود. لایه اول کیکی ساده با طعم کاکائو و لایه دوم آن کرم کارامل است که همزمان با هم پخته می‌شوند. پخت این کیک شیوه خاصی دارد و نتیجه‌ی کار هم بسیار زیبا و خوشمزه است. این کیک نیاز به تزیین خاصی ندارد و اگر از قالب جالبی استفاده کنید، ظاهر زیبایی دارد. شما می‌توانید این کیک را به عنوان عصرانه یا دسر در مهمانی‌ها سرو کنید. این کیک یکی از کیک‌های محبوب کافی شاپ‌هاست که نه به اندازه کیک‌های خشک می‌باشد و نه به اندازه کیک‌های خامه‌ای. می‌توانید این کیک را در کنار چای یا قهوه هم نوش جان کنید. برای دیدن دستور تهیه فلن کیک، با ادامه مطلب در سایت رضیم همراه شوید.

مواد لازم فلن کیک
پودر کرم کارامل ۲ بسته
شیر ۸۰۰ میلی لیتر
پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری
آب ۲ قاشق غذا خوری
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم اختیاری
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شیر ولرم نصف پیمانه
آرد یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
وانیل مقداری

آموزش فلن کیک

مرحله اول

برای درست کردن فلن کیک خوشمزه، اولین کاری که باید بکنیم درست کردن کرم کارامل است. برای این کار، ابتدا پودر کرم کارامل را در یک قابلمه خالی کرده و شیر را به آن اضافه می‌کنیم. مقدار شیری که باید اضافه کنید، طبق دستورالعمل روی بسته است.

مرحله دوم

سپس مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش بیاید. وقتی که به جوش آمد، حرارت را خاموش می‌کنیم. در یک کاسه کوچک پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و زمانی که حالت اسفنجی گرفت، آن را به روش بن ماری روی بخار کتری قرار می‌دهیم تا حل شود.

مرحله سوم

ژلاتین