مواد لازم و آموزش فلن کیک خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش فلن کیک
فلن کیک یک نوع کیک از کشور سوئد است که به شکل دو لایه تهیه میشود. لایه اول کیکی ساده با طعم کاکائو و لایه دوم آن کرم کارامل است که همزمان با هم پخته میشوند. پخت این کیک شیوه خاصی دارد و نتیجهی کار هم بسیار زیبا و خوشمزه است. این کیک نیاز به تزیین خاصی ندارد و اگر از قالب جالبی استفاده کنید، ظاهر زیبایی دارد. شما میتوانید این کیک را به عنوان عصرانه یا دسر در مهمانیها سرو کنید. این کیک یکی از کیکهای محبوب کافی شاپهاست که نه به اندازه کیکهای خشک میباشد و نه به اندازه کیکهای خامهای. میتوانید این کیک را در کنار چای یا قهوه هم نوش جان کنید. برای دیدن دستور تهیه فلن کیک، با ادامه مطلب در سایت رضیم همراه شوید.
مواد لازم فلن کیک | |
پودر کرم کارامل | ۲ بسته |
شیر | ۸۰۰ میلی لیتر |
پودر ژلاتین | ۱ قاشق چای خوری |
آب | ۲ قاشق غذا خوری |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم اختیاری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
روغن مایع | نصف پیمانه |
شیر ولرم | نصف پیمانه |
آرد | یک و نیم پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل | مقداری |
آموزش فلن کیک
مرحله اول
برای درست کردن فلن کیک خوشمزه، اولین کاری که باید بکنیم درست کردن کرم کارامل است. برای این کار، ابتدا پودر کرم کارامل را در یک قابلمه خالی کرده و شیر را به آن اضافه میکنیم. مقدار شیری که باید اضافه کنید، طبق دستورالعمل روی بسته است.
مرحله دوم
سپس مواد را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاید. وقتی که به جوش آمد، حرارت را خاموش میکنیم. در یک کاسه کوچک پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و زمانی که حالت اسفنجی گرفت، آن را به روش بن ماری روی بخار کتری قرار میدهیم تا حل شود.
مرحله سوم
ژلاتین
“““html
مواد کرم را به هم ترکیب کرده و با هم مخلوط میکنیم. سپس خامه را اضافه کرده و بهم میزنیم تا کاملا یکدست شود. سس داخل بسته را کف قالب میریزیم. بعد، مواد کرم کارامل را روی آن میریزیم و میگذاریم تا خنک شود.
مرحله چهارم
سپس قالب را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مواد خوب سرد و سفت شوند. در این مرحله به پخت کیک میپردازیم. برای این کار، اول فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. یک کاسه برمیداریم و آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم ترکیب کرده و ۳ بار الک میکنیم.
مرحله پنجم
یک کاسه دیگر برمیداریم و تخممرغ، شکر و وانیل را با هم میزنیم تا مخلوط سبک و کرم رنگ شود. سپس روغن را اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه هم میزنیم تا کاملاً مخلوط شود. شیر ولرم را اضافه میکنیم و دوباره ۳۰ ثانیه مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
مرحله ششم
همزن برقی را کنار گذاشته و به آرامی در سه مرحله مخلوط آرد را اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا مواد کیک کاملاً یکدست شوند. سپس مواد کیک را روی کرم کارامل که بسته شده میریزیم و قالب را در یک قالب بزرگتر قرار میدهیم و تا نیمه قالب بزرگ آب جوش میریزیم.
مرحله هفتم
کیک را در فر با همان دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت یک تا یک و نیم ساعت میپزیم تا کیک خوب بپزد. سپس آن را از فر خارج کرده و میگذاریم تا خنک شود. روی آن را پوشانده و به مدت یک شب در یخچال قرار میدهیم تا مواد استراحت کنند. سپس با یک چاقوی تیز، کیک را از قالب جدا کرده و در ظرف مناسب برمیگردانیم.