آموزش ماهی کنجدی

ماهی‌ها و غذاهای دریایی برای سلامتی خیلی مفید هستند و بهتر از گوشت قرمز هستند. ماهی‌های کوچک به خاطر سایز کوچکشان را می‌توانیم به راحتی سرخ کنیم. در این دستور، ماهی‌ها را در کنجدو پودر سوخاری می‌زنیم و با کنجد سرخ می‌کنیم. کنجد به خاطر خاصیت گرما بخشی‌اش، سردی ماهی را متعادل می‌کند. همچنین کنجد خواص زیادی دارد و همراه با ماهی طعم خیلی خوب و خوشمزه‌ای به غذا می‌دهد.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی کوچک ۸ تا ۱۲ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
سرکه نصف استکان
آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
آرد سوخاری ۲ قاشق غذا خوری
کنجد ۳ قاشق غذا خوری
پودر پاپریکا به مقدار لازم

دستور پخت ماهی کنجدی

مرحله اول

برای درست کردن ماهی کنجدی خوشمزه، ابتدا با یک چاقوی تیز پولک‌های ماهی را به آرامی می‌گیریم. سپس شکم ماهی را شکاف می‌زنیم و محتویات آن را می‌زنیم و با آب تمیز می‌شوییم.

مرحله دوم

در این مرحله یک کاسه مناسب برمی‌داریم. سپس سرکه، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا همه مواد مخلوط شوند. بعد ماهی‌ها را به این مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا روی کاسه را می‌پوشانیم و به مدت دو ساعت در یخچال می‌گذاریم تا مزه‌دار شود. سپس یک بشقاب برمی‌داریم. آرد سوخاری، کنجد، کمی نمک و پودر پاپریکا را به آن اضافه می‌کنیم. سپس با یک قاشق هم می‌زنیم تا مخلوط یکدستی درست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، ماهی‌ها را در این مخلوط غلتانده و یک تابه را برمی‌داریم. مقداری روغن در تابه گرم می‌کنیم تا داغ شود. سپس ماهی‌ها را در تابه سرخ می‌کنیم. ماهی‌ها را می‌توانیم با سبزی پلو یا کته سرو کنیم.

مطالب پیشنهادی