مواد لازم و آموزش ماهی کنجدی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش ماهی کنجدی
ماهیها و غذاهای دریایی برای سلامتی خیلی مفید هستند و بهتر از گوشت قرمز هستند. ماهیهای کوچک به خاطر سایز کوچکشان را میتوانیم به راحتی سرخ کنیم. در این دستور، ماهیها را در کنجدو پودر سوخاری میزنیم و با کنجد سرخ میکنیم. کنجد به خاطر خاصیت گرما بخشیاش، سردی ماهی را متعادل میکند. همچنین کنجد خواص زیادی دارد و همراه با ماهی طعم خیلی خوب و خوشمزهای به غذا میدهد.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماهی کوچک | ۸ تا ۱۲ عدد |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذا خوری |
سرکه | نصف استکان |
آبلیمو | ۳ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
آرد سوخاری | ۲ قاشق غذا خوری |
کنجد | ۳ قاشق غذا خوری |
پودر پاپریکا | به مقدار لازم |
دستور پخت ماهی کنجدی
مرحله اول
برای درست کردن ماهی کنجدی خوشمزه، ابتدا با یک چاقوی تیز پولکهای ماهی را به آرامی میگیریم. سپس شکم ماهی را شکاف میزنیم و محتویات آن را میزنیم و با آب تمیز میشوییم.
مرحله دوم
در این مرحله یک کاسه مناسب برمیداریم. سپس سرکه، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا همه مواد مخلوط شوند. بعد ماهیها را به این مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا روی کاسه را میپوشانیم و به مدت دو ساعت در یخچال میگذاریم تا مزهدار شود. سپس یک بشقاب برمیداریم. آرد سوخاری، کنجد، کمی نمک و پودر پاپریکا را به آن اضافه میکنیم. سپس با یک قاشق هم میزنیم تا مخلوط یکدستی درست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، ماهیها را در این مخلوط غلتانده و یک تابه را برمیداریم. مقداری روغن در تابه گرم میکنیم تا داغ شود. سپس ماهیها را در تابه سرخ میکنیم. ماهیها را میتوانیم با سبزی پلو یا کته سرو کنیم.