آموزش ماکارونی

ماکارونی یکی از غذاهای محبوب و معروف در دنیا است که در بسیاری از کشورهای مختلف درست می‌شود. این غذا به نوعی به ایتالیا برمی‌گردد و شباهت‌های زیادی با غذاهای دیگری مثل لازانیا و پاستا دارد. آشپزهای ایرانی ماکارونی را به روشی تهیه می‌کنند که برای ذائقه ایرانی‌ها مناسب‌تر است. در بیشتر کشوها ماکارونی را در آب جوش می‌پزند و بعد به همراه سس کچاپ سرو می‌کنند. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق آموزش ماکارونی ایرانی، با سایت آموزشی رضیم ادامه مقاله را دنبال کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماکارونی ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
قارچ ۱۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و روغن به مقدار لازم

آموزش ماکارونی

مرحله اول

برای آماده کردن ماکارونی مجلسی، ابتدا باید سس ماکارونی را درست کنیم. برای این کار، پیاز را به صورت ریز خرد می‌کنیم و آن را با مقداری روغن مایع در یک تابه تفت می‌دهیم تا پیاز نرم و سبک شود.

مرحله دوم

سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می‌کنیم و دوباره تفت می‌دهیم تا پیاز و زردچوبه خوب مخلوط شوند. حالا گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت عوض شود.

مرحله سوم

در این مرحله فلفل دلمه ای و قارچ را بعد از شستن به اندازه دلخواه خرد می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم. نخود فرنگی، قارچ و فلفل دلمه‌ای را کمی تفت می‌دهیم و در نهایت رب گوجه فرنگی را به تابه می‌زنیم.

نکته: قبل از خرد کردن قارچ، پوست‌های نازک آن را حتماً جدا کنید.

مرحله چهارم

رب گوجه فرنگی را خوب تفت می‌دهیم تا طعم خام آن گرفته شود و باعث می‌شود ماکارونی بعد از پخت رنگ خوش‌تری بگیرد. بعد از تفت دادن رب، ۱ لیوان آب به تابه اضافه می‌کنیم و درب تابه را می‌گذاریم تا گوشت به آرامی بپزد.

مرحله پنجم

در آخر، ماکارونی پخته شده را به مخلوط سس اضافه می‌کنیم و همه مواد را خوب هم می‌زنیم تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند. می‌توانید آن را در بشقاب بکشید و با سیب زمینی سرخ شده یا سالاد سرو کنید.