سلام دوستان اول هفته تون بخیر وشادی همراه سایت آموزش آشپری رضیم باشید .
نان کره ای خانگی
شیر ولرم یک لیوان
شکر ۳قاشق غذاخوری شکر
نمک یک قاشق مربا خوری
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
کره آب شده ۱۰۰گرم
یک قاشق چایخوری زردچوبه
سفیده تخم مرغ ۲عدد(زرده ها برای رومال )
آرد ۳/۵_۴ لیوان
طرز تهیه نان کره ای خانگی
ابتدا شیر ولرم رو با یک قاشق از شکر و خمیر مایه مخلوط میکنیم کنار میذاریم تا به عمل بیاد
سفیده تخم مرغ روبا بقیه شکر ونمک وکره آب شده زده تا لختگی تخم مرغ بره بعد خمیر مایه به عمل آمده رو هم اضافه کرده با همزن زده تا یکدست بشه بعد ۳ لیوان از آرد را اضافه بقیه رو با با کنترل اضافه کرده تا خمیر نرمی بدست بیاد ۵دقیقه ورز میدیم بعد داخل یک کاسه بزرگی چرب کرده خمیر رو میذاریم و روشو نایکس کشیده یا با کیسه پلاستیکی کشیده وبا پارچه میپوشونیم ودر محیط آشپز یا یک جای گرم ۱_۱/۵ ساعت استراحت میدیم .
بعد پف خمیر رو میگیریم به دوقسمت تقسیم کرده هر چونه رو روی کاغذ روغنی باز کرده با وردنه باز کرده روش هر شکلی دوست دارین بدین دوباره روشو پوشانده نیم ساعت استراحت میدیم بعد با زرده تخم مرغ رومال کرده کنجد میپاشیم ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰درجه می پزیم وبعد در آوردن از فر همینکه گرمه روشو با کره یا روغن مایع رومال کرده هم براق بشه هم نرم بشه