“`html
دمنوش سیب و گلابی با دارچین یکی از خوشمزهترین دمنوشهای خانگی است که نه تنها طعم خوبی دارد، بلکه برای درمان سرماخوردگی، بهبود هضم غذا و گرم کردن بدن هم مفید است. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله رضیم میتوانید با طرز تهیه دمنوش سیب و گلابی با دارچین آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه دمنوش سیب و گلابی با دارچین
سیب | ۱ عدد |
گلابی | ۱ عدد |
چوب دارچین | ۱ عدد |
زعفران | به مقدار لازم |
هل | ۳ عدد |
نبات یا عسل | به مقدار لازم |
طرز تهیه دمنوش سیب، گلابی و دارچین
برای آماده کردن این نوشیدنی، حدود ۵ دقیقه زمان لازم داریم و دم کشیدن آن هم تقریباً ۲۰ دقیقه طول میکشد. در ادامه با مراحل تهیه دمنوش سیب و گلابی با دارچین آشنا میشوید.
بیشتر بخوانید: روز جهانی قهوه، طرز تهیه قهوه ترک به روش سنتی
مرحله اول: سیب و گلابی را خرد کنید
برای شروع، سیب و گلابی را بشویید. سپس میوهها را با پوست خرد کنید و در قوری بریزید. دقت کنید که دانهها و قسمتهای خراب آنها را جدا کنید.
مرحله دوم: مواد دمنوش را در قوری بریزید
بعد از خرد کردن سیب و گلابی، یک عدد چوب دارچین، کمی زعفران دم کرده و هل را به آنها اضافه کنید. سپس قوری را با آب جوش پر کنید.
مرحله سوم: دمنوش را روی حرارت بگذارید
درپوش قوری را بگذارید و آن را روی کتری قرار دهید تا برای ۲۰ دقیقه دم بکشد و آماده شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه معجون شیره انگور در ۳ سوت
مرحله چهارم: دمنوش را سرو کنید
زمانی که دمنوش آماده شد، میتوانید آن را در فنجان بریزید و با عسل یا نبات نوش جان کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.
نکات و فوت و فنهای طرز تهیه دمنوش سیب و گلابی با دارچین
- اضافه کردن زعفران به این دمنوش اختیاری است و اگر نخواهید، میتوانید آن را حذف کنید.
- برای تهیه این دمنوش میتوانید از یک تا ۳ عدد هل به سلیقه خود استفاده کنید.
- برای اینکه عطر هل بیشتر بیرون بیاید، بهتر است قبل از اضافه کردن به دمنوش، کمی پوست آن را جدا کنید.
- میتوانید پوست سیب و گلابی را جدا کنید یا با پوست استفاده کنید.
- در برخی دستورها، از مقداری پودر زنجبیل نیز برای تهیه این دمنوش استفاده میشود.
- برای درست کردن این دمنوش میتوانید از سیب و گلابی تازه استفاده کنید.
“““html
در این مقاله به طرز تهیه دمنوش سیب و گلابی با دارچین و نکات مهم برای درست کردن این نوشیدنی اشاره کردیم. اگر تجربهای در تهیه این دمنوش دارید، خوشحال میشویم نظرات و تجربیات خود را با ما و کسانی که به آشپزی علاقه دارند، به اشتراک بگذارید.