رسپی

آرامشی بی‌نظیر با دمنوش سیب، گلابی و دارچین

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دمنوش سیب و گلابی با دارچین یکی از خوشمزه‌ترین دمنوش‌های خانگی است که نه تنها طعم خوبی دارد، بلکه برای درمان سرماخوردگی، بهبود هضم غذا و گرم کردن بدن هم مفید است. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله رضیم می‌توانید با طرز تهیه دمنوش سیب و گلابی با دارچین آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه دمنوش سیب و گلابی با دارچین

سیب ۱ عدد
گلابی ۱ عدد
چوب دارچین ۱ عدد
زعفران به مقدار لازم
هل ۳ عدد
نبات یا عسل به مقدار لازم

طرز تهیه دمنوش سیب، گلابی و دارچین

برای آماده کردن این نوشیدنی، حدود ۵ دقیقه زمان لازم داریم و دم کشیدن آن هم تقریباً ۲۰ دقیقه طول می‌کشد. در ادامه با مراحل تهیه دمنوش سیب و گلابی با دارچین آشنا می‌شوید.

بیشتر بخوانید: روز جهانی قهوه، طرز تهیه قهوه ترک به روش سنتی

مرحله اول: سیب و گلابی را خرد کنید

برای شروع، سیب و گلابی را بشویید. سپس میوه‌ها را با پوست خرد کنید و در قوری بریزید. دقت کنید که دانه‌ها و قسمت‌های خراب آن‌ها را جدا کنید.

مرحله دوم: مواد دمنوش را در قوری بریزید

بعد از خرد کردن سیب و گلابی، یک عدد چوب دارچین، کمی زعفران دم کرده و هل را به آن‌ها اضافه کنید. سپس قوری را با آب جوش پر کنید.

مرحله سوم: دمنوش را روی حرارت بگذارید

درپوش قوری را بگذارید و آن را روی کتری قرار دهید تا برای ۲۰ دقیقه دم بکشد و آماده شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه معجون شیره انگور در ۳ سوت

مرحله چهارم: دمنوش را سرو کنید

زمانی که دمنوش آماده شد، می‌توانید آن را در فنجان بریزید و با عسل یا نبات نوش جان کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.
طرز تهیه دمنوش سیب و گلابی با دارچین

نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه دمنوش سیب و گلابی با دارچین

  • اضافه کردن زعفران به این دمنوش اختیاری است و اگر نخواهید، می‌توانید آن را حذف کنید.
  • برای تهیه این دمنوش می‌توانید از یک تا ۳ عدد هل به سلیقه خود استفاده کنید.
  • برای اینکه عطر هل بیشتر بیرون بیاید، بهتر است قبل از اضافه کردن به دمنوش، کمی پوست آن را جدا کنید.
  • می‌توانید پوست سیب و گلابی را جدا کنید یا با پوست استفاده کنید.
  • در برخی دستورها، از مقداری پودر زنجبیل نیز برای تهیه این دمنوش استفاده می‌شود.
  • برای درست کردن این دمنوش می‌توانید از سیب و گلابی تازه استفاده کنید.

“““html

  • از سیب زرد یا قرمز استفاده کنید.
  • برای اینکه طعم سیب و گلابی در دمنوش بیشتر شود، می‌توانید آن‌ها را رنده کنید یا به صورت ریز خرد کنید.
  • اضافه کردن کمی آب لیمو ترش تازه، طعم فوق‌العاده‌ای به این دمنوش پاییزی می‌دهد.
  • بعد از آماده شدن دمنوش، آن را از صافی رد کنید و سپس نوش جان کنید.
  • برای درست کردن این نوشیدنی بهتر است از چوب دارچین استفاده کنید؛ زیرا پودر دارچین موجب تیره شدن رنگ دمنوش می‌شود.
  • اگر به سیب و گلابی تازه دسترسی ندارید، می‌توانید از سیب و گلابی خشک استفاده کنید.
  • اضافه کردن برگ نعنای تازه به دمنوش، طعم متفاوتی به آن می‌دهد.
  • دمنوش سیب و دارچین به لاغری کمک می‌کند و باعث کاهش اشتها و افزایش سوخت و ساز بدن می‌شود.
  • برخی از افراد مقداری چای هم به این دمنوش اضافه می‌کنند.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید ۱ یا ۲ عدد گل محمدی خشک هم به دمنوش اضافه کنید.
  • اضافه کردن عسل و نبات به این دمنوش اختیاری است و می‌توانید آن را بدون هیچ شیرین کننده‌ای مصرف کنید.
  •  

    در این مقاله به طرز تهیه دمنوش سیب و گلابی با دارچین و نکات مهم برای درست کردن این نوشیدنی اشاره کردیم. اگر تجربه‌ای در تهیه این دمنوش دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و کسانی که به آشپزی علاقه دارند، به اشتراک بگذارید.

     

    سایت رسپی آشپزی رضیم
    “`

    آرامشی بی‌نظیر با دمنوش سیب، گلابی و دارچین

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا