بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه خوراک کوفته‌ ریزه

فیلم طرز تهیه خوراک کوفته‌ریزه

https://dl.rezim.ir/khorakkooftetabrizi.mp4

متن ویدئو طرز تهیه خوراک کوفته‌ریزه

سلام دوستان گلم امیدوارم حالتون خوب باشه امروز می­خواهیم براتون یه خوراکی درست کنم که خیلی خوشمزه است خوراک کوفته ریزه.

سیب­زمینی سرخ کرده، گوجه گیلاسی، پیاز سرخ کرده و کوفته ریزه سرخ شده.

بریم که باهمدیگه این کوفته ریزه خوشمزه رو درستش کنیم.

سیب­زمینی: 1 کیلو

گوشت چرخکرده: نیم کیلو

نمک: به میزان لازم

گوجه گیلاسی: 250 گرم

پیاز خرد شده: 1 عدد

خوب سیب­زمینی را پوستشونو گرفتم و ریختم داخل این کاسه آب را ریختم روش چون که سیب­زمینی را که زمانی که پوستشون رو می­گیریم اگر که بلافاصله نشوریم و نریزیم داخل آبکش و سرخش نکنیم سیاه میشه ببینید با اینکه من سریع اینکار و کردم یک مقدار داشت سیاه می­شد و  یک لیمو را از وسط نصفش کردم یک مقدار آبشو ریختم رو این سیب­زمینی­ها که سیاه نشه به دلیل اینکه وقت ویدیو گرفته نشه من سیب­زمینی رو از قبل پوستش رو گرفتم و الان مدل می­دم به سیب­زمینی با چنگال ببینید دفعه قبل با پوست این کار و کردم و الان پوستشو گرفتم دارم  فرم بهش می­دهم ببینید .

با چنگال فرم بهش می­دم خوب همه رو من به این ترتیب فرم سیب­زمینی را بهش دادم و آن لیمو رو از توش برمی­دارم و اینو می­ریزیم داخل آبکش بعد خشکش می­کنم سیب­زمینی­ها رو گوشت چرخکرده رو من نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودرتخم­گشنیز و یک مقدار خرد شده گوجه خشک رو مخلوط کردم به این گوشت چرخکرده خوب ورزش دادم یک روز کامل گذاشتم داخل یخچال بمونه قشنگ مزه­دار بشه و بعد بپزم من این کارو از قبل انجام و دادم و الان کوفته ریزه­ها را قلقلش می­کنم بعضی­ها آرد می­ریزین، پودر سوخاری می­ریزین اگر که شما خوب و قشنگ ورزش بدید و بعدش بزارید داخل یخچال یک ساعت استراحت بکنه اگر یک روز کامل بزارید خیلی خوبه اگر هم که وقت نداشتید یک ساعت استراحت کنه کوفتتون اصلا باز نمیشه و اگر عزیزانی که تازه شروع کردن به آشپزی می­ترسن که کوفتشون باز بشه یک دونه سیب­زمینی را با رنده ریز رنده کنید با رنده ریز که رنده کردید قشنگ به صورت پوره دربیارید و بعد اونو مخلوط کوفتتون بکنید کوفته­ها را اینطوری آمادش کردم میزارم کنار، سیب­زمینی­ها رو آبشو خالی کردم یک مقدار گذاشتم آبش رفته و یک مقدار نمک بهش اضافه می­کنم .

به این شکل این هم بهتون بگم که داخل کوفته زمانی که مزه­دارش کردم 2 قاشق غذاخوری آبلیمو هم بهش اضافه کردم گفتم تا یادم نرفته بهتون بگم خوب ماهی­تابه را گذاشتم رو حرارت خیلی بالا و روغن رو داخلش می­ریزم می­زارم روغن کاملا داغ داغ بشه زمانی که روغن داغ شد سیب­زمینی را داخلش می­ریزم بعد از سیب­زمینی پیاز­ها را سرخ می­کنیم خوب کافی هستش پیازها را می­کشم داخل ظرف کوفته رو می­ریزم روغنش و خالی کردم یک مقدار خیلی کم کره آب شده داشتم ریختم و الان سیب­زمینی رو اضافه می­کنم و همینطور کوفته­ها رو می­ریزم شما می­تونید از همون روغنی که باهاش سرخ کردید یک مقدارشو باهاش اینکارو بکنید اما من کره آب شده داشتم از قبل اونو بهش اضافه کردم هیچ فرقی نداره گوجه­ها رو اضافه می­کنم و همینطور پیاز سرخ شده رو ده دقیقه اینطوری میزارم آروم آروم با حرارت خیلی کم دم بکشه مثل برنج و یک مقدار آبلیمو رو بهش اضافه می­کنم .

دوستان نازنینم خوراک کوفته ریزه آماده شد بفرمایید نوش جان امیدوارم که خوشتون بیاید شماهم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید ویدیو را لایک کنید و کانال را subscribe کنید تا ویدیوی بعدی خدانگهدار.

طرز تهیه کوفته‌ ریزه رضیم

کوفته ریزه یکی از انواع غذاهای لذیذ ایرانی است که با دستور پخت­های مختلفی تهیه می­شود. برای مشاهده این آموزش آشپزی با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کوفته ریزه برای ۴ نفر

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا و کاری به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

مواد لازم برای سس

رب انار ½ پیمانه
آب گوشت ۲ پیمانه
آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
انار دان شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت کوفته ریزه

مرحله اول

برای تهیه کوفته ریزه مجلسی ابتدا پیازها را با رنده ریز رنده می­کنیم سپس آب اضافی آنها را خارج می­کنیم. در مرحله بعد پیاز آبکش شده را به همراه گوشت چرخ کرده و مقداری نمک فلفل سیاه و زردچوبه به یک کاسه بزرگ اضافه می­کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه پودر سوخاری، پاپریکا و ادویه کاری به کاسه اضافه می کنیم و با دست مواد را به مدت ۱۰ دقیقه ورز می­دهیم تا کاملاً یکدست و چسبناک شوند سپس روی کاسه را سلفون می­کشیم و در یخچال می گذاریم.

مرحله سوم

بعد از یک ساعت کاسه را از یخچال خارج می­کنیم سپس تابه مناسبی را روی حرارت قرار می­دهیم و مقداری روغن اضافه می­کنیم. بعد از داغ شدن روغن به اندازه یک گردو می­گیریم و با دست شکل می­دهیم.

مرحله چهارم

حالا کوفته­ها را در روغن داغ می­ریزیم و کاملا سرخ می­کنیم و کنار می­گذاریم. در مرحله بعد برای تهیه سس کوفته، آب گوشت را به همراه رب انار در تابه­ای مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله پنجم

اگر آب گوشت در دسترس نداریم، می­توانیم 2 فنجان آب داغ را با عصاره گوشت ترکیب کنیم. بعد آرد ذرت را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می­کنیم و اجازه می­دهیم سس کمی غلیظ شود.

مرحله ششم

بعد از اینکه سس به غلظت مناسب رسید، کوفته­ها را داخل سس می­ریزیم و اجازه می­دهیم سس کوفته­ها را خیس کند. در 5 دقیقه آخر دانه­های انار را به همراه گشنیز به سس اضافه می­کنیم. در پایان کوفته­ها را با برنج سرو می­کنیم.

 

 

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل