“`html
دستور تهیه حلوای به
حلوای به یکی از حلواهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که میتوان آن را به روشهای مختلف درست کرد.
مواد لازم برای تهیه حلوای به
این مواد برای 3 تا 4 نفر کافی است:
- به 1 عدد
- آرد 1 لیوان
- شکر 1 لیوان
- گلاب نصف لیوان
- هل نصف قاشق چایخوری
- کره 50 گرم
- روغن مایع 1/4 لیوان
مراحل تهیه حلوای به
ابتدا 1 لیوان آرد قنادی را الک کنید و در یک تابه بریزید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا خامی آن گرفته شود و رنگ آن تغییر کند. بعد از تغییر رنگ، آرد را از تابه بیرون بیاورید و دوباره الک کنید و کنار بگذارید.
یک عدد به متوسط را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید. به مخلوط رنده شده، 1 لیوان شکر و نصف لیوان آب اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. سپس این مخلوط را روی حرارت به مدت حدود 1 ساعت بپزید. برای اینکه رنگ حلوا زیباتر شود، میتوانید چند قطره رنگ خوراکی قرمز به آن اضافه کنید.
بعد از 1 ساعت، گلاب و هل را به مخلوط اضافه کنید. زمانی که چند جوش زد، آن را از روی حرارت بردارید. سپس آرد تفت داده شده، 50 گرم کره و روغن را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی روغن گرفته شود و آرد جمع شود.
بعد از 10 دقیقه، مواد داخل قابلمه را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا در گوشه تابه جمع شود و دیگر گلولهای در آرد باقی نماند. سپس میتوانید آن را سرو کنید. نوش جان!
دستور تهیه حلوا با آرد نان سنگک + فوت و فن درست کردن حلوا
دستور تهیه حلوا آلبالو مجلسی، آسان و خوش طعم