رسپی

دستور تهیه حلوای بهمواد لازم برای تهیه حلوای بهمراحل تهیه حلوای به (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه حلوای به

حلوای به یکی از حلواهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که می‌توان آن را به روش‌های مختلف درست کرد.

مواد لازم برای تهیه حلوای به

این مواد برای 3 تا 4 نفر کافی است:

  • به 1 عدد
  • آرد 1 لیوان
  • شکر 1 لیوان
  • گلاب نصف لیوان
  • هل نصف قاشق چایخوری
  • کره 50 گرم
  • روغن مایع 1/4 لیوان

مراحل تهیه حلوای به

ابتدا 1 لیوان آرد قنادی را الک کنید و در یک تابه بریزید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا خامی آن گرفته شود و رنگ آن تغییر کند. بعد از تغییر رنگ، آرد را از تابه بیرون بیاورید و دوباره الک کنید و کنار بگذارید.

یک عدد به متوسط را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید. به مخلوط رنده شده، 1 لیوان شکر و نصف لیوان آب اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. سپس این مخلوط را روی حرارت به مدت حدود 1 ساعت بپزید. برای اینکه رنگ حلوا زیباتر شود، می‌توانید چند قطره رنگ خوراکی قرمز به آن اضافه کنید.

بعد از 1 ساعت، گلاب و هل را به مخلوط اضافه کنید. زمانی که چند جوش زد، آن را از روی حرارت بردارید. سپس آرد تفت داده شده، 50 گرم کره و روغن را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی روغن گرفته شود و آرد جمع شود.

بعد از 10 دقیقه، مواد داخل قابلمه را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا در گوشه تابه جمع شود و دیگر گلوله‌ای در آرد باقی نماند. سپس می‌توانید آن را سرو کنید. نوش جان!

دستور تهیه حلوا با آرد نان سنگک + فوت و فن درست کردن حلوا

دستور تهیه حلوا آلبالو مجلسی، آسان و خوش طعم

دستور تهیه حلوای بهمواد لازم برای تهیه حلوای بهمراحل تهیه حلوای به (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا