بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه خیارشور خانگی (خیار شور فوری) (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه خیارشور خانگی (خیار شور فوری)

خیارشور یکی از ترشی‌های خوشمزه است که خودتان می‌توانید به راحتی در خانه درست کنید. این ترشی کنار غذا خیلی خوب است و شما می‌توانید روش‌های مختلفی برای درست کردن آن را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه خیار شور فوری :

  • خیار: به مقدار دلخواه (خیارهای کوچک و سفت برای خیارشور مناسب‌تر هستند)
  • آب: به اندازه کافی برای پوشاندن خیارها
  • نمک: به مقدار لازم (برای هر لیتر آب، حدود ۵۰ گرم نمک)
  • سرکه: نصف لیوان (می‌توانید از سرکه سفید یا سرکه سیب استفاده کنید)
  • سیر: چند حبه
  • شوید خشک یا تازه: به مقدار دلخواه
  • فلفل: چند عدد
  • ترخون: چند شاخه (اختیاری)

دستور تهیه خیار شور فوری:

آماده‌سازی خیارها: خیارها را خوب بشویید و اگر پوستشان ضخیم است، پوست بکنید. سپس آنها را به اندازه دلخواه برش بزنید.

آماده‌سازی شیشه‌ها: شیشه‌های تمیز و خشک را آماده کنید.

چینش مواد در شیشه‌ها: خیارهای برش خورده را همراه با سیر، شوید، فلفل و ترخون در شیشه‌ها بچینید.

تهیه آب نمک: در یک قابلمه، آب و نمک را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا نمک کاملاً حل شود. بعد از اینکه کمی خنک شد، سرکه را به آن اضافه کنید.

ریختن آب نمک در شیشه‌ها: آب نمک را تا لبه شیشه‌ها بریزید تا تمام مواد داخل شیشه را بپوشاند.

بستن شیشه‌ها: درب شیشه‌ها را محکم ببندید.

جوشاندن شیشه‌ها: شیشه‌های خیارشور را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و به اندازه‌ای آب در آن بریزید که تا نیمه شیشه‌ها برسد. قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید آب به جوش بیاید. بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کرده و به مدت ۱۵ دقیقه شیشه‌ها را در آب جوش بگذارید.

سرد کردن و نگهداری: پس از ۱۵ دقیقه، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید شیشه‌ها به آرامی سرد شوند. سپس آنها را در یخچال بگذارید. خیارشور شما پس از یک روز آماده مصرف است.

نکات مهم:

برای اینکه خیارشور تردتر شود، می‌توانید خیارها را قبل از قرار دادن در شیشه، چند ساعت در آب و یخ بگذارید.

برای مزه‌دار کردن بیشتر خیارشور، می‌توانید از ادویه‌های دیگر مثل زیره، دانه خردل یا برگ بو استفاده کنید.

بهتر است از شیشه‌های دهان گشاد استفاده کنید تا کار پر کردن و خارج کردن خیارشور راحت‌تر باشد.

خیارشور خانگی را می‌توانید تا چند هفته در یخچال نگهداری کنید.

برای تهیه خیارشور فوری، می‌توانید مرحله جوشاندن شیشه‌ها را حذف کرده و بعد از ریختن آب نمک در شیشه‌ها، درب آن‌ها را محکم بسته و در یخچال بگذارید. با این روش، خیارشور شما در عرض چند ساعت آماده مصرف خواهد بود.

نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل