رسپی

دستور تهیه خیارشور خانگی (خیار شور فوری) (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه خیارشور خانگی (خیار شور فوری)

خیارشور یکی از ترشی‌های خوشمزه است که خودتان می‌توانید به راحتی در خانه درست کنید. این ترشی کنار غذا خیلی خوب است و شما می‌توانید روش‌های مختلفی برای درست کردن آن را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه خیار شور فوری :

  • خیار: به مقدار دلخواه (خیارهای کوچک و سفت برای خیارشور مناسب‌تر هستند)
  • آب: به اندازه کافی برای پوشاندن خیارها
  • نمک: به مقدار لازم (برای هر لیتر آب، حدود ۵۰ گرم نمک)
  • سرکه: نصف لیوان (می‌توانید از سرکه سفید یا سرکه سیب استفاده کنید)
  • سیر: چند حبه
  • شوید خشک یا تازه: به مقدار دلخواه
  • فلفل: چند عدد
  • ترخون: چند شاخه (اختیاری)

دستور تهیه خیار شور فوری:

آماده‌سازی خیارها: خیارها را خوب بشویید و اگر پوستشان ضخیم است، پوست بکنید. سپس آنها را به اندازه دلخواه برش بزنید.

آماده‌سازی شیشه‌ها: شیشه‌های تمیز و خشک را آماده کنید.

چینش مواد در شیشه‌ها: خیارهای برش خورده را همراه با سیر، شوید، فلفل و ترخون در شیشه‌ها بچینید.

تهیه آب نمک: در یک قابلمه، آب و نمک را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا نمک کاملاً حل شود. بعد از اینکه کمی خنک شد، سرکه را به آن اضافه کنید.

ریختن آب نمک در شیشه‌ها: آب نمک را تا لبه شیشه‌ها بریزید تا تمام مواد داخل شیشه را بپوشاند.

بستن شیشه‌ها: درب شیشه‌ها را محکم ببندید.

جوشاندن شیشه‌ها: شیشه‌های خیارشور را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و به اندازه‌ای آب در آن بریزید که تا نیمه شیشه‌ها برسد. قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید آب به جوش بیاید. بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کرده و به مدت ۱۵ دقیقه شیشه‌ها را در آب جوش بگذارید.

سرد کردن و نگهداری: پس از ۱۵ دقیقه، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید شیشه‌ها به آرامی سرد شوند. سپس آنها را در یخچال بگذارید. خیارشور شما پس از یک روز آماده مصرف است.

خیارشور یک روزه

نکات مهم:

برای اینکه خیارشور تردتر شود، می‌توانید خیارها را قبل از قرار دادن در شیشه، چند ساعت در آب و یخ بگذارید.

برای مزه‌دار کردن بیشتر خیارشور، می‌توانید از ادویه‌های دیگر مثل زیره، دانه خردل یا برگ بو استفاده کنید.

دستور تهیه خیارشور خانگی (خیار شور فوری) (مرحله به مرحله)

بهتر است از شیشه‌های دهان گشاد استفاده کنید تا کار پر کردن و خارج کردن خیارشور راحت‌تر باشد.

خیارشور خانگی را می‌توانید تا چند هفته در یخچال نگهداری کنید.

برای تهیه خیارشور فوری، می‌توانید مرحله جوشاندن شیشه‌ها را حذف کرده و بعد از ریختن آب نمک در شیشه‌ها، درب آن‌ها را محکم بسته و در یخچال بگذارید. با این روش، خیارشور شما در عرض چند ساعت آماده مصرف خواهد بود.

نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا