بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه دسر چیز کیک کراست (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه دسر چیز کیک کراست

دسر چیز کیک کراست یک دسر خوشمزه و خنک است. معمولاً در پایان یک وعده غذایی یا به عنوان عصرانه همراه با نوشیدنی گرم سرو می‌شود. این دسر گزینه خوبی برای مهمانی‌ها نیز هست.

زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
کل زمان: ۵ ساعت و ۴۰ دقیقه

مواد لازم :

۱۷۰ گرم بیسکویت پتی بور
۱۰ گرم پودر نارگیل
۱۰۰ گرم کره
۲۰۰ گرم خامه صبحانه
نصف لیوان شکر
۲ بسته ژله آلوئه ورا (با طعم دلخواه)
۲۰۰ گرم پنیر خامه‌ای
۱.۵ لیوان آب جوش

دستور تهیه چیز کیک کراست خوشمزه به روش مجلسی

دستور تهیه :

برای تهیه این دسر، ابتدا بیسکویت‌ها را آسیاب کنید. کره را روی بخار کتری آب ذوب کنید و سپس با پودر نارگیل مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.

مواد خمیری را در کف قالب کمربندی بریزید و خوب فشار دهید. سپس قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خمیر محکم شود.

پنیر خامه‌ای، خامه و شکر را با همزن بزنید تا مخلوطی یکدست و کمی حجیم شود. سپس ژله‌ی دلخواه را با ۱ لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی بخار آب ذوب کنید تا شفاف شود.

ژله داغ را به مخلوط پنیری اضافه کنید تا خوب ترکیب شود.
این مخلوط را روی خمیر بیسکویتی بریزید و به مدت حدود ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.

حالا ژله دیگری که دارید را با ۱.۵ لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار آب ذوب کنید تا شفاف شود. بگذارید خنک شود و وقتی که مواد پنیری سفت شد، این ژله را روی دسر بریزید و دوباره به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً ببندد.
برای باز کردن دیواره قالب کمربندی، کمی سشوار دور دیواره قالب بگیرید تا دسر از دیواره جدا شود و سپس کمربند قالب را باز کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل