رسپی

دستور تهیه دسر چیز کیک کراست (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه دسر چیز کیک کراست

دسر چیز کیک کراست یک دسر خوشمزه و خنک است. معمولاً در پایان یک وعده غذایی یا به عنوان عصرانه همراه با نوشیدنی گرم سرو می‌شود. این دسر گزینه خوبی برای مهمانی‌ها نیز هست.

زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
کل زمان: ۵ ساعت و ۴۰ دقیقه

مواد لازم :

۱۷۰ گرم بیسکویت پتی بور
۱۰ گرم پودر نارگیل
۱۰۰ گرم کره
۲۰۰ گرم خامه صبحانه
نصف لیوان شکر
۲ بسته ژله آلوئه ورا (با طعم دلخواه)
۲۰۰ گرم پنیر خامه‌ای
۱.۵ لیوان آب جوش

دستور تهیه چیز کیک کراست خوشمزه به روش مجلسی

دستور تهیه :

برای تهیه این دسر، ابتدا بیسکویت‌ها را آسیاب کنید. کره را روی بخار کتری آب ذوب کنید و سپس با پودر نارگیل مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.

عکس چیز کیک کراست

مواد خمیری را در کف قالب کمربندی بریزید و خوب فشار دهید. سپس قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خمیر محکم شود.

پنیر خامه‌ای، خامه و شکر را با همزن بزنید تا مخلوطی یکدست و کمی حجیم شود. سپس ژله‌ی دلخواه را با ۱ لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی بخار آب ذوب کنید تا شفاف شود.

ژله داغ را به مخلوط پنیری اضافه کنید تا خوب ترکیب شود.
این مخلوط را روی خمیر بیسکویتی بریزید و به مدت حدود ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.

چیز کیک با کراست بیسکویت

دستور تهیه دسر چیز کیک کراست (مرحله به مرحله)

حالا ژله دیگری که دارید را با ۱.۵ لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار آب ذوب کنید تا شفاف شود. بگذارید خنک شود و وقتی که مواد پنیری سفت شد، این ژله را روی دسر بریزید و دوباره به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً ببندد.
برای باز کردن دیواره قالب کمربندی، کمی سشوار دور دیواره قالب بگیرید تا دسر از دیواره جدا شود و سپس کمربند قالب را باز کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا