“`html
دستور تهیه سوپ جو سفید ساده و خوشمزه به روش رستورانی
سوپ جو سفید بسیار ساده است و در آن شیر و خامه وجود ندارد. این سوپ برای زمانهای سرماخوردگی و بیماری کرونا نیز مناسب است. امروز دستور تهیه سوپ جو سفید را با شما به اشتراک میگذاریم، با ما همراه باشید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
سینه مرغ | ۱ عدد |
جو پوست کنده | ۱ لیوان |
قارچ | ۵ عدد |
جعفری | به مقدار لازم |
پیاز | ۱ عدد |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
دستور تهیه سوپ جو سفید خوشمزه و مقوی با مرغ
مرحله اول: پخت مرغ
ابتدا پیاز را پوست کنید و رنده ریز بزنید. سپس آن را در قابلمه کمی تفت دهید تا نرم شود. بعد، سینه مرغ و ادویهها را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا مرغ عوض رنگ بدهد. سپس روی مواد آب جوش بریزید و جو پوست کنده که از قبل خیس کردهاید را اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید تا مرغ و جو به خوبی پخته شوند.
مرحله دوم: افزودن هویج
سپس هویج را پوست بگیرید و رنده ریز کنید. قارچهای برش خورده را هم به مواد بیفزایید و هم بزنید. مرغ پخته شده را از سوپ خارج کنید، نازک خرد کنید و دوباره به سوپ برگردانید.
مرحله سوم: تهیه سوپ جو سفید
در نهایت، وقتی سوپ غلیظ شد، جعفری خرد شده را اضافه کنید. طعم و نمک سوپ را بچشید. سپس در کاسه سرو بریزید و با مرغ خرد شده یا جعفری و لیمو ترش تزئین کنید و سرو کنید. نوش جان!
نکات کلیدی در تهیه سوپ جو سفید خوشمزه و راحت بدون شیر و خامه
اگر دوست دارید رنگ سوپ شما سفید بماند از فلفل سفید استفاده کنید.
میتوانید از فیله یا سینه مرغ استفاده کنید.
جو را حداقل ۳ ساعت خیس کنید تا خوب نرم شود.
میتوانید از زودپز برای تسریع کارها استفاده کنید.
منبع : آشمزی