رسپی

دستور تهیه سوپ جو سفید ساده و خوشمزه به روش رستورانی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سوپ جو سفید ساده و خوشمزه به روش رستورانی

سوپ جو سفید بسیار ساده است و در آن شیر و خامه وجود ندارد. این سوپ برای زمان‌های سرماخوردگی و بیماری کرونا نیز مناسب است. امروز دستور تهیه سوپ جو سفید را با شما به اشتراک می‌گذاریم، با ما همراه باشید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
سینه مرغ ۱ عدد
جو پوست کنده ۱ لیوان
قارچ ۵ عدد
جعفری به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

دستور تهیه سوپ جو سفید خوشمزه و مقوی با مرغ

مرحله اول: پخت مرغ

ابتدا پیاز را پوست کنید و رنده ریز بزنید. سپس آن را در قابلمه کمی تفت دهید تا نرم شود. بعد، سینه مرغ و ادویه‌ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا مرغ عوض رنگ بدهد. سپس روی مواد آب جوش بریزید و جو پوست کنده که از قبل خیس کرده‌اید را اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید تا مرغ و جو به خوبی پخته شوند.

مرحله دوم: افزودن هویج

سپس هویج را پوست بگیرید و رنده ریز کنید. قارچ‌های برش خورده را هم به مواد بیفزایید و هم بزنید. مرغ پخته شده را از سوپ خارج کنید، نازک خرد کنید و دوباره به سوپ برگردانید.

مرحله سوم: تهیه سوپ جو سفید

در نهایت، وقتی سوپ غلیظ شد، جعفری خرد شده را اضافه کنید. طعم و نمک سوپ را بچشید. سپس در کاسه سرو بریزید و با مرغ خرد شده یا جعفری و لیمو ترش تزئین کنید و سرو کنید. نوش جان!

نکات کلیدی در تهیه سوپ جو سفید خوشمزه و راحت بدون شیر و خامه

اگر دوست دارید رنگ سوپ شما سفید بماند از فلفل سفید استفاده کنید.
می‌توانید از فیله یا سینه مرغ استفاده کنید.
جو را حداقل ۳ ساعت خیس کنید تا خوب نرم شود.
می‌توانید از زودپز برای تسریع کارها استفاده کنید.

منبع : آشمزی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا