“`html
مواد لازم برای لوکوم خرمایی
- خرما ۱ کیلوگرم
- فندق ۱/۴ لیوان
- بادام ۱/۲ لیوان
- گردو ۱/۲ لیوان
- پودر نارگیل، پسته، کنجد، ترافل به مقدار لازم
دستور تهیه لوکوم خرمایی
خرماها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب ولرم بخیسانید، سپس آبکش کنید و هستههای آنها را خارج نمایید. اگر خرماها نرم هستند، نیازی به خیساندن ندارید. خرماها را در غذاساز پوره کنید. فندق، گردو و بادام را نیز ریز خرد کنید. تمامی مواد را در یک ظرف بریزید و به خوبی ورز دهید. خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل نوارهای بلند رول کنید. سپس به اندازه انگشت برش بزنید. در صورت تمایل، برشها را در پودر نارگیل، پودر پسته و کنجد یا ترافل بغلتانید و سرو کنید.