رسپی

دستور تهیه لوکوم خرمایی مخصوص ماه رمضان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مواد لازم برای لوکوم خرمایی

  • خرما ۱ کیلوگرم
  • فندق ۱/۴ لیوان
  • بادام ۱/۲ لیوان
  • گردو ۱/۲ لیوان
  • پودر نارگیل، پسته، کنجد، ترافل به مقدار لازم

دستور تهیه لوکوم خرمایی

خرماها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب ولرم بخیسانید، سپس آبکش کنید و هسته‌های آن‌ها را خارج نمایید. اگر خرماها نرم هستند، نیازی به خیساندن ندارید. خرماها را در غذاساز پوره کنید. فندق، گردو و بادام را نیز ریز خرد کنید. تمامی مواد را در یک ظرف بریزید و به خوبی ورز دهید. خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل نوارهای بلند رول کنید. سپس به اندازه انگشت برش بزنید. در صورت تمایل، برش‌ها را در پودر نارگیل، پودر پسته و کنجد یا ترافل بغلتانید و سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا