بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

راز درست کردن قورمه سبزی سیاه و خوش رنگ (2 نکته مهم)

 

برای داشتن یک قورمه سبزی سیاه و خوش‌رنگ که حسابی جاافتاده و خوشمزه باشه، چند نکته طلایی و رازهای پخت وجود داره که اگه رعایت کنی، همیشه نتیجه عالی می‌گیری.
در ادامه بهت کامل و دقیق می‌گم چطوری قورمه سبزی خوش‌رنگ و سیاه درست کنی:


🥘 رازهای قورمه سبزی سیاه و خوش‌رنگ

1. انتخاب سبزی تازه و باکیفیت:

2. تفت دادن سبزی:

3. استفاده از پیاز داغ تیره:

4. استفاده از لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی:

5. استفاده از لیمو عمانی:

6. حرارت کم و زمان پخت طولانی:

7. استفاده از رب گوجه فرنگی (اختیاری):


📝 نکته‌های تکمیلی:


 

چگونه قورمه سبزی را سیاه کنیم

ترکیب سبزی قورمه سبزی :

تره ۴ واحد: ۴۰۰ گرم
گشنیز ۱ واحد: ۱۰۰ گرم تا حداکثر ۱۵۰ گرم
جعفری ۴ واحد : ۴۰۰ گرم
شنبلیله یک هشتم واحد: ۵۰ گرم یا حداکثر ۱۰۰ گرم
برگ چغندر یا اسفناج ۱ واحد ۱۰۰ گرم (دلخواه)
کمی برگ سیر (دلخواه) حدود دو عدد برگ سیر برای یک کیلو سبزی

در سبزی قورمه سبزی از اسفناج یا برگ چغندر استفاده می‌شود تا خورشت لعاب دار شود. البته، استفاده از اسفناج بهتر از برگ چغندر است. اگر برگ چغندر را به سبزی قورمه اضافه کردید، مقدار خیلی کمی اضافه کنید چون زیاد بودن آن باعث لعاب زیادی می‌شود. همچنین، طعم اسفناج در خورشت از برگ چغندر بهتر است.
شنبلیله باعث می‌شود خورشت عطر خوشی بگیرد، اما اگر زیاد بزنید خورشت تلخ می‌شود.

دو نکته مهم برای سیاه کردن رنگ قورمه سبزی وجود دارد.

1. نکته اول این است که سبزی خورشت را با مقدار زیادی روغن و حرارت کم تفت دهید تا رنگ آن کاملاً قهوه‌ای شود.
همچنین می‌توانید مقدار کمی البته حدود یک قاشق غذاخوری رب انار یا تمبر هندی به خورشت اضافه کنید تا رنگ قورمه سبزی تیره‌تر شود.
استفاده از گرد لیموعمانی در قورمه سبزی هم باعث تیره‌تر شدن رنگ خورشت می‌شود.

حتماً بخوانید:

قورمه سبزی بهترین گزینه برای ناهار ایرانی | خواص قورمه سبزی

قورمه سبزی باعث جلوگیری از ریزش مو در خانم‌ها، افزایش رشد کودکان و کاهش دردهای عضلانی در آقایان می‌شود.

2. نکته دوم این است که وقتی سبزی‌ها را سرخ می‌کنید، می‌توانید کمی شنبلیله خشک اضافه کنید و سبزی‌ها را تفت دهید. شنبلیله خشک باعث سیاه شدن قورمه سبزی می‌شود، ولی مواظب باشید که نسوزد چون باعث تلخی می‌شود! بنابراین، اضافه کردن شنبلیله خشک در حین سرخ کردن سبزی قورمه می‌تواند رنگ آن را تیره کند، اما زیاد کردن آن خوب نیست و تلخی به همراه دارد.
نمک خورشت را ۵ دقیقه آخر پخت به آن اضافه کنید تا خورشت بهتر و سریع‌تر جا بیفتد.

 

سایت آموزش آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل