مواد لازم سس فلفل تند قرمز ترکیه ای
۱) ۲/۵ کیلو گوجه
۲) ۱ کیلو فلفل چیلی
۳) ۱/۵ ق.غ نمک
۴) یک لیوان روغن زیتون
۵) نصف لیوان سرکه
۶) یک ق.غ شکر
۷) یک بوته سیر
۸) ۱۰۰ گرم فلفل تند
۹) نصف دسته جعفری
طرز تهیه سس فلفل تند قرمز ترکیه ای
پوست گوجه ها رو بکنید دانه های فلفل چیلی رو هم خارج کنید سپس میکس کنید داخل ظرفی بریزید رو شعله قرار بدید نمک رو هم بریزید با شعله ی متوسط نزدیک یکساعت تا آبش کشیده بشه بپزید سپس روغن ، سرکه ، سیر و فلفل تند خرد شده رو اضافه کنید ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ی دیگه بزارید بپزه در آخر جعفری خرد شده رو اضافه کنید و یک دقیقه ی بعد شعله رو خاموش کنید وقتی خنک شد داخل ظرف شیشه ای بریزید ظرف حتما خشک باشه و در یخچال ۶ ماه میتونید این سس رو نگه دارید .
نوش جان 😋