آموزش بستنی_سنتی 😍 اونم کشدارو زعفرونی و خوشششمزه 😃🥳🤤
مواد لازم بستنی سنتی
۱. خامه ۸۰ گرم
۲.شیر پرچرب ۴ پیمانه
۳.شکر ۱و ۱٫۲ پیمانه
۴.گلاب نصف پیمانه
۵.ثعلب ۲ ق چ
۶.خلال پسته ۲ ق غ
۷.زعفرون یک ق غ
طرز تهیه بستنی سنتی
✅شیر رو روی حرارت قرار بدین تا به جوش بیاد
✅بعد از جوش اومدن شیر حرارت رو کم کنین
✅ گلاب و زعفرون رو به شیر اضافه کنین و خوب هم بزنین
✅ ثعلب و شکر رو با هم مخلوط کنین و اونو قاشق قاشق به شیر اضافه کنین و مدام هم بزنین
✅ چند دقیقه بعد از اضافه کردن ثعلب، مایع بستنی شما غلیظ میشه اونو از روی حرارت بردارین و از صافی رد کنین تا موادتون صاف و یکدست بشه
✅توی یه کاسه بزرگ مقداری یخ بریزین و کاسهای که مایع بستنی رو توی اون ریخته بودین روی یخها قرار بدین و همزمان بستنی رو هم بزنین تا به دمای محیط برسه
✅اونو از روی یخ بردارین و به مدت ۳۰ دقیقه توی فریزر بذارین ( ممکنه برا یخچال شما ۴۵ دقیقه نیاز باشه)
✅ بعد از ۳۰ الی ۴۵ دقیقه دوباره اونو از فریزر بیرون بیارین و هم بزنین و دوباره به فریزر برگردونین( این کار را ۵ الی ۶ بار انجام بدین ) تا بستنی کشدار بشه✔️
✅برای تهیه خامه های یخ زده که توی بستنی سنتی هست کافیه خامه رو توی پلاستیک فریزر صاف کنین بذارید فریزر دو ساعت بمونه
✅بعد از یخ زدن اونو به تکههای ریز تبدیل کنین و با خلال پسته به مایع بستنی که توی فریزر بوده اضافه کنین و خوب هم بزنین
✅ در آخر داخل ظرف دلخواه بریزین
✅برای بستنی حصیری کف ظرف رو روغن بزنین ، نایلون بذارین و مواد بستنی رو داخل ظرف بریزین با ارتفاع ۲ الی ۳ سانت روی اون رو صاف کنین ، یه ورق نون میکادو بذارین و به مدت دو ساعت توی فریزر بذارین
✅بعد از دو ساعت بیرون بیارین و به دلخواه تزیین کنین😊
📌این نکات رو دقت کنین🙂👇
❇️ علت کشدار شدن بستنی ثعلبه که اگه کم استفاده کنین شل میشه و اگه زیاد استفاده بشه سفت میشه
❇️برای بستنی کاکائویی به جای زعفرون، کاکائو اضافه کنین و برای بستنی وانیلی فقط وانیل اضافه کنین
❇️ثعلب رو حتماً با شکر مخلوط کنین و بعد قاشق قاشق به شیر اضافه کنین
❇️هم زدن باعث میشه بستنی یخمکی نشه و کاملاً کشدار بشه
❇️ برای بستنی حتماً از شیر پرچرب استفاده کنین🥛