دوستان خوبم سلام چطورین؟😘
بستنی ژله ای تا حالا درست کردين؟☺️
خيلی نرم و خوشمزه س و طعم متفاوتي داره، پیشنهاد میکنم حتمآ واسه بچههاتون درست کنين. 👌👌👌
اين بستني رو با هر طعم ژله ای که دوست دارين میشه درست کرد من با انبه امتحانش کردم و براي اينکه خوشمزه تر شه يه دونه
انبه پوره شده هم توش ريختم. 🥭🥭
شما میتونین بدون پوره ی ميوه فقط با ژله درست کنين.
مواد لازم بستنی ژله ای انبه
شکر= ۲ ق س
شیر خشک قنادی= ۲ ق س
ژله انبه= ۱ بسته
خامه شیرین شده قنادی= ۱۶۰ گرم
آب = یک پیمانه سرخالی
پوره انبه = یک عدد
طرز تهیه بستنی ژله ای انبه
شیر خشک و شکر رو داخل ظرفی بریزین و با همزن دستی مخلوط کنید و بعد ژله انبه رو بهش اضافه و مخلوط کنید
آب رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم زمان با قاشق مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه.سپس پوره ی انبه رو اضافه و مخلوط میکنیم.
ظرف رو روی حرارت کم قرار بدین و مدام هم بزنید تا شکر کاملا حل بشه و آب کاملا داغ بشه و بخار از ظرف بلند بشه اما نیازی نیست که بجوشه بعد حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدین مواد کاملا خنک بشه،سپس مواد رو از صافي رد میکنیم تأ کاملآ صاف و یکدست شوند.
در این فاصله خامه شیرین شده قنادی رو از فریزر خارج کنید و اجازه بدین یخش کمی باز بشه و خامه نرم و قابل هم زدن بشه بعد با دور تند همزن به مدت حدودی هفت الی ده دقیقه بزنید تا خامه کاملا فرم بگیره
مایه ژله ای خنک شده رو به خامه فرم گرفته اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا یکدست بشه
در صورت دلخواه میتونید کمی رنگ خوراکی به مواد اضافه کنید تا مایه بستنی خوش رنگ تر بشه
قالب های سیلیکونی بستنی رو داخل سینی بذارین و چوب بستنی رو داخل قالب قرار بدین و از مایه بستنی داخل قالب ها بریزین تا کاملا پر بشه با کمک یک قاشق مایه بستنی رو پخش و روی اون رو صاف کنید
بعد از پر کردن قالب حتما چوب رو داخل قالب کمی حرکت بدین تا مطمئن بشین زیر چوب بستنی با مواد پر شده باشه
قالب ها رو به مدت چند ساعت داخل فریزر بذارین تا کاملا ببندن.
اگه يه شب تا صبح تو فريزر باشه، طعم و رنگ بستني بهتره میشه.
وقتی بستنی کاملا بست به راحتی از قالب خارج کنید کافیه کناره های قالب سیلیکونی رو بکشید تا جدا بشه و بستنی رو خارج کنید .
با اين مقدار مواد حدود هشت تا بستني خواهيد داشت.