بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه بستنی کیم خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

سلام😍 خوبید رفقا؟
توی آموزشهای پیجمون جای بستنی خالی بود. امروز باهم طرز تهیه شو مرور میکنیم و توی این روزهای گرم تابستون برای بچه ها و البته بزرگترا یه بستنی طبیعی و سالم خونگی درست کنیم😍

مواد لازم بستنی کیم

شیر : ۱ لیوان
شکر : ۳/۴ لیوان
خامه صبحانه : ۱ بسته ۲۰۰ گرمی
نشاسته ذرت : ۱ ق غذاخوری سرپر
وانیل : ۱/۴ ق مرباخوری
شکلات تخته ای : ۲۰۰ گرم (ولی نصفش باقی میمونه)
روغن مایع : دو سه ق غذاخوری

طرز تهیه بستنی کیم

ابتدا شیر و شکر و نشاسته ذرت رو درون یه قابلمه کوچیک ریخته و روی حرارت قرار میدیم . مواد رو مرتب هم میزنیم تا غلظتش مثل فرنی بشه. سپس وانیل رو بهش اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنیم‌

بعد درون یه ظرف خامه رو ریخته و دو سه قاشق از مواد قابلمه که داغ هستن روی خامه ریخته و خوب هم میزنیم تا خامه روان بشه بعد مواد رو به درون قابلمه برگردونده و خوب هم میزنیم تا مخلوط یکدست بشه.

حالا از مواد درون قالب بستنی تا لبه ها میریزیم و بعد چوب بستنی رو از جای مخصوصش وارد کرده و یکم قالب رو تکون میدیم تا جایی خالی نمونه. سپس درون فریزر به مدت ۱۲ ساعت یا یه شب تا صبح استراحت میدیم.

اگه قالب بستنی ندارید، میتونین مواد رو تو یه لیوان یکبار مصرف ریخته و نیم ساعت درون فریزر قرار بدید . کمی که خودشو گرفت چوب بستنی رو وسط اون قرار داده و دوباره درون فریزر استراحت بدید تا ببنده.

برای جدا کردن بستنی از لیوان یکبار مصرف ابتدا با یه قیچی بالای لیوان رو برش بدید بعد بستنی رو راحت از لیوان جدا کنین‌

شکلات تخته ای رو درون یک لیوان، روی حرارت بخار آب یا درون ماکروویو ذوب کرده سپس روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم که روان تر بشه . بعد بستنی ها رو از قالب جدا کرده و توی لیوان شکلات میزنیم تا تمام سطحشون شکلاتی بشه. میتونین درون شکلات مقداری خلال بادام بریزید و بستنی مگنوم درست کنید.

*وقتی بستنی ها رو درون شکلات فرو میکنیم چون بستنی سرده، شکلات فورا خودشو میگیره و به بستنی میچسبه . پس زیاد تو شکلات نذارید بمونه که لایه شکلاتی ضخیم نشه.*

 

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل