بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه بستنی گیلاس و شکلات خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده، روی تخت تابیده.
به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز .
به داغی فنجانت در هوای سرد.
دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.
به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا.
به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!
که معنیِ همین ریز ریزهای ساده، شاید “زندگی ادامه دارد” باشد.:
خوب خوب دوستای عزیز و خوش ذوقم🤗
همین ابتدای کار میخوام یه تشکر ویژه کنم از همه ی اونهایی که با لایک،کامنت و سیو از پیج حمایت می کنن🙏♥️
امروز به مناسبت شروع زودرس هوای گرم تابستونی یه دسر همه پسند خنک و جذاب تابستونی آوردم براتون😉یه بستنی خوشمزه و راحت که هم بدون ثعلب هست و هم برای درست کردنش نیاز به دستگاه بستنی ساز ندارید👌

مواد لازم بستنی گیلاس و شکلات

-گیلاس هسته گرفته شده۲و۱/۲پیمانه
-شکر۱/۴پیمانه
-آب۲ق س
-خامه پاکت صورتی۲پیمانه
-شیرعسلی۱قوطی
-وانیل۱/۲ق چ
-شکلات تخته ای تلخ۱پیمانه(خرد شده)

طرز تهیه بستنی گیلاس و شکلات

۱.گیلاس،شکر و آب را روی حرارت قرار دهید،تا گیلاسها کمی بپزند و شهد گیلاسها غلیظ شود.(حدود ۱۵دقیقه)گیلاسها را از روی حرارت برداشته تا به دمای محیط برسد و سپس آن را در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود.
۲.خامه و شیرعسلی را با هم بزنید تا کاملاً فرم بگیرد ،سپس وانیل و شکلات را به آن اضافه و به آرامی با خامه ترکیب کنید.
۳.قالب لوف مستطیل شکلی را آماده کنید،نصف مواد خامه ای را کف قالب ریخته و سپس نصف گیلاسهای سرد شده را روی آن بریزید و به کمک یک چاقو با حرکات چرخشی کمی خامه و گیلاسها را ترکیب کنید،سپس بقیه ترکیب خامه ای را روی آن ریخته و بقیه ی گیلاسها را روی آن میریزم و باز با چاقو کمی گیلاسها و خامه را ترکیب کنید.
۴.روی ظرف را با سلفون پوشانده و به مدت حداقل ۴تا۶ساعت در فریزر قرار دهید.بعد از این زمان می توانید آن را سرو کنید و کنی از شهد مربای گیلاس هم روی بستنی ها ریخته و لذت خوردنش رو دوچندان کنید😉نوش جان👌🥰
:
دوستان عزیزم،شما به راحتی با جایگزین کردن آلبالو به جای گیلاس می تونید بستنی ملس تری داشته باشید(قابل توجه اونهایی که بستنی های ترش مزه دوست دارند😋)
:
منتظر عکسهای قشنگتون هستم😍

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل