بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه تارت بلوبری خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

طرز تهیه تارت بلوبری

برای درست کردن تارت نیاز به بیس تارت داریم و کرم تارت و یک قالب تارت ۲۶ سانت .
👈 اول میریم سراغ خمیر :
۱)۲۵۰ گرم آرد رو با ۳ قاشق غذاخوری پودر قند و یک پنسه با هم مخلوط و ۲ بار الک میکنی و بعد ۱۳۰ گرم کره (سرد یخچالی) رو خرد میکنی و به آرد اضافه و با درست یکم ورز میدی .
۲)بعد بهش یک عدد زرده تخم مرغ اضافه میکنی و مجدد ورز میدی و در آخر بهش ۴ قاشق شیر اضافه میکنی و خمیر رو جمع میکنی و داخل پلاستیک میزاری و برای ۳۰ دقیقه داخل یخچال به خمیر استراحت میدی .
۳)بعد از نیم ساعت خمیر رو در میاری و کف و دیواره های قالب تارت پهن میکنی و روش رو چنگال میکنی و میزاری تو فر از قبل گرم شده ، ۱۷۰ درجه سانتیگراد تقریبا برای ۳۰ دقیقه ، زمانی که سفت و طلایی بشه .
👈طرز تهیه کرم :
۱)۲ قاشق پر شکر بعلاوه یک و نیم قاشق نشاسته ذرت و ۲ قاشق آرد رو روی حرارت کم میزاری ، بعلاوه ۲ پیمانه شیر و مرتب هم میزنی با همزن پلاستیکی یا چوبی که گلوله نشه .
۲)وقتی یکم غلیظ شد بهش ۲ قاشق دیگه شکر ، ۲ تا زرده تخم مرغ و کمی وانیل و ۲ قاشق چایخوری آب میوه مورد نظر که ماله من بلوبری بود رو بهش اضافه میکنی و مجدد هم میزنی که غلیظ تر شه . در آخر اگه دوست داشتی بهش ۵۰ گرم کره اضافه میکنی و از روی حرارت بر میداری .
۳)وقتی خمیر تارت و کرم خنک شد ، کرم رو روی بیس تارت می‌ریزی و برای ۲ ساعت میزاری تو یخچال و با میوه مورد نظرت تزئینش میکنی .
و تمام … 🥰

همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

روش دوم طرز تهیه تارت بلوبری

تارت بلوبری یکی از دسرهای خوشمزه و دلپذیر است که با طعم شیرین و ترش بلوبری‌ها، به یک گزینه عالی برای مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص تبدیل می‌شود. این دسر با خمیر تارت و پر کردن بلوبری تهیه می‌شود و می‌تواند به عنوان یک دسر خوشمزه یا میان‌وعده سالم سرو شود.

مواد لازم:

برای خمیر تارت:

برای پر کردن بلوبری:

مراحل تهیه:
  1. آماده‌سازی خمیر تارت:
    • در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس کره سرد را اضافه کرده و با انگشتان خود مخلوط کنید تا به حالت خرده نان درآید.
    • زرده تخم‌مرغ و آب سرد را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد. خمیر را به شکل یک توپ درآورده و در نایلون بپیچید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
  2. پخت خمیر:
    • فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. خمیر را از یخچال خارج کنید و روی سطح آردپاشی شده به قطر ۳ میلی‌متر باز کنید.
    • خمیر را در قالب تارت قرار دهید و با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کنید. سپس به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا کمی طلایی شود.
  3. آماده‌سازی پر کردن بلوبری:
    • در یک کاسه، بلوبری، شکر، نشاسته ذرت، آب لیمو و دارچین (در صورت استفاده) را با هم مخلوط کنید.
  4. پر کردن تارت:
    • مخلوط بلوبری را روی خمیر پخته شده بریزید و به آرامی پخش کنید.
  5. پخت نهایی:
    • تارت را به مدت ۳۰ دقیقه دیگر در فر بپزید تا بلوبری‌ها حباب بزنند و تارت طلایی شود.
  6. سرو:
    • تارت را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود. سپس می‌توانید آن را با خامه یا بستنی سرو کنید.

نکات کلیدی

سوالات متداول

اگر سوال دیگه‌ای داری یا نیاز به اطلاعات بیشتری هست، خوشحال می‌شم کمک کنم! 😊

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل