بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه تیرامیسو بستنی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

سلام، مهربونا
عصر قشنگ پاییزی تون بخیر
دیگه فکر کنم همه تون از ارادت خاص من به بستنی خبر داشته باشید.
این تیرامیسو بستنی هم در واقع مُهر تاییدیه بر این ارادت

مواد لازم تیرامیسو بستنی

بستنی وانیلی 500 میلی لیتر
قهوه اسپرسو 1/4 پیمانه
بيسکوئيت مخصوص تیرامیسو 12 عدد یا به تعداد مناسب
بستنی قهوه 500 میلی لیتر
پودر کاکائو. برای تزئین

طرز تهیه تیرامیسو بستنی

یک قالب لوف 10 در 21 سانتی متری رو کاغذ روغنی بگذارید و به مدت 10 دقیقه در فریزر قرار بدی تا یخ بزنه.
بستنی وانیلی نرم شده رو در قالب ریخته و با پالت روی اون رو کاملا صاف کنید و دو باره در فریزر قرار بدید.
هر بيسکوئيت رو به صورت نصف در قهوه سرد شده بزنید و روی بستنی قرار بدید.
بستنی قهوه نرم شده رو روی لایه بيسکوئيت ها بریزید و کاملا صاف کنید.. مابقی بيسکوئيت ها رو مثل لایه قبلی داخل قهوه زده و روی بستنی بچینید.
قالب رو به مدت 2 تا 3 ساعت داخل فریزر بگذارید.
بعد از این مدت به آرومی تیرامیسو رو از قالب خارج کرده و با پودر کاکائو روی اون رو تزئین کنید.
به همین سادگی و خوشمزگی

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل