چندین سالاد تابستانه درست میکنم که مورد علاقه خانواده ام هست. از این سری سالادها امروز شاهد سالاد هلوی کباب شده هستید. بعد از دیدن سالاد زردآلو قطعا مشاهده سالاد هلو واسه تون چیز عجیبی نیست. اگر تا به حال هلوی باربکیو شده رو نخوردید به شدت توصیه میکنم حتی واسه یک بار هم شده تجربه اش کنید. هلو زمانی که کبابی میشه طعمش عوض میشه و به نظر من که حتی خوشمزه تر هم میشه. حالا خوشمزه تر باشه یا نباشه در هر حال توی سالاد عالی میشه.
مواد لازم :
هلوی درشت 2 عدد
خیار متوسط 2 عدد
برگهای نعناع یک و نیم لیوان
پنیر محلی مکعبی برش خورده نصف لیوان
گردوی خرد شده یک سوم لیوان
روغن زیتون خالص 1 ق غ
سرکه 1 ق غ
آب لیموی تازه 1 ق غ
نمک و فلفل سیاه
نوش جان
سایت آموزش آشپزی رضیم