بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه مافین براونی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

 

همدیگر را دوست داشته‌باشید، ما نیاز داریم خبرهای خوب هم بشنویم و رخدادهای خوب هم ببینیم. با صدای بلندتری عاشق هم باشید، که همین تماشای نگاه‌های عاشقانه‌تان به همدیگر برای ما کافی‌ست. که همین احساسات عزیزِ شما به جهانِ مریضِ ما نور می‌تاباند و به قلب‌های ترسیده‌ی ما امنیت می‌بخشد.
شبیه به کودک گمشده‌ای که با انبوهی ترس و اضطراب، میان خیل عظیم آدم‌های غریبه، آشنایی می‌بیند و به پیدا شدن خویش امیدوار می‌شود.
دوست داشتن، آشنای عزیزِ همه‌ی ما آدم‌هاست.

مواد لازم مافین براونی خانگی

-شکلات تخته ای خرد شده۱۱۳گرم
-کره مکعبی خرد شده همدمای محیط۱۱۳گرم(۱/۲پیمانه)
-آرد شیرینی۵۵گرم(۱/۳پیمانه+۱ق س)
-پودر کاکائو ۳۵گرم(۱/۳پیمانه)
-نمک۱/۸ق چ
-وانیل۱/۲ق چ
-تخم مرغ همدمای محیط۲عدد
-شکر دانه ریز۱۵۰گرم(۳/۴پیمانه)

طرز تهیه مافین براونی خانگی

۱.فر را با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید.قالب ۱۲تایی مافین را با کپسول مافین بپوشانید.
۲.شکلات تخته ای و کره را به روش بن ماری ذوب کنید و هم بزنید تا ترکیب شود،سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
۳.آرد،پودر کاکائو و نمک را با هم الک کنید.
۴.تخم مرغها،شکر و وانیل را با همزن بزنید تا رنگش روشن شود.(حدود۴دقیقه)
۵.ترکیب شکلاتی را به آرامی به ترکیب تخم مرغی اضافه و هم بزنید.
۶.ترکیب آرد را به آن اضافه و با لیسک فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.(از هم زدن بیش از حد خودداری کنید.)
۷.حدود۳/۴از کپسولها را با خمیر پر کنید و در فر گرم شده و برای زیبایی بیشتر چند تکه شکلات روی هر مافین قرار دهید.آنها را به مدت۱۳تا۱۶دقیقه یا تا زمانی که تست سیخ چوبی تا حدی تمیز باشد بپزید.(چون بافت براونی کمی باید مرطوب و خیس باشد.)
۸.بعد از پخت اجازه دهید تا ۱۰دقیقه مافینها درون قالب خنک شوند،سپس از قالب خارج و روی صفحه مشبک کاملاً خنک کنید.
نوش جان 😋👌
منتظر عکسهای قشنگتون هستم😍🙏

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل