بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه نان بومبولونی ایتالیایی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم نان بومبولونی ایتالیایی

۱۷۵ گرم استیف استارتر شیرین (۴۶ درصد رطوبت )با هر نسبتی درست می کنید ۱۵ گرم شکر داشته باشه
۲۵۰ گرم آرد نان(کره ای خوشه فارس)
۴۰ گرم شکر
۴ گرم نمک (بنظرم ۳ گرم هم کافیه)
۴۵گرم شیر سرد
۱۲۰ گرم تخم مرغ(دو عدد کامل+۱ زرده)
۶۰ گرم کره هم دمای محیط

طرز تهیه نان بومبولونی ایتالیایی

همه مواد را بدون کره باهم مخلوط کرده و ورز می دهیم و کره رو کم کم اضافه می کنیم ده دقیقه ورز می دیم یا تا وقتی به تست شیشه پنجره برسه .خمیر را چونه کرده داخل ظرف چرب شده با کره در دمای ۲۸ درجه ۲ تا ۳ ساعت استراحت می دیم من دوبار استرچ فولد با فاصله نیم ساعت انجام دادم .در این مرحله من خمیر را داخل یخچال گذاشتم و فرداش بقیه مراحل و انجام دادم .شما اگه وقت داشتید همون روز خمیر را به چونه های ۵۰ گرمی تقسیم کنید و شکل بدید و روی کاغذ روغنی بگذارید ۳ تا ۴ ساعت در دمای ۲۸ درجه با نایلون چرب شده روی خمیر ها استراحت کند .رومال شیر کنید وداخل فر در دمای ۲۳۰ درجه ده دقیقه با بخار آب و ده دقیقه بدون بخار پختم و به شکل پنجیک درست کردم .وقتی خنک شدن با کرم کاستارد یا کرم شکلاتی پر کنید و روشون رو خاک قند یا پودر کاکائو الک کنید .(این خمیر را در اصل باید مثل دونات در حمام روغن سرخ کرد ولی من در فر پختم)
تشکر فراوان برای لایک ها و کامنت های پر مهرتان 🥰🙏🙏

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل