بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه نان شکلاتی کرم دار خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم نان شکلاتی کرم دار

آرد نان ۳۰۰ گرم
مخمر فوری ۵ گرم
شیر خشک ۵ گرم
شکر ۴۰ گرم
هل ساییده ۴ گرم
نمک ۲ گرم
کره ۶۵ گرم
آب ۱۸۰-۱۵۰ گرم

مواد میانی:
انواع کره ها و مغزها
انواع شکلاتهای صبحانه
انواع مارمالاد های مقاوم دربرابر حرارت

رومال:
تخم مرغ کامل ۱ عدد
شیر ۱ ق غ

طرز تهیه نان شکلاتی کرم دار

برای نان شیرین میتونید همه مواد خشک و کره رو همزمان بریزید تو کاسه و آب رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه.
۱۰-۱۵ دقیقه ورز بدید تا یک خمیر لطیف و صافی بدست بیاد.
در دمای محیط با روکش نیم ساعت استراحت بدید.
خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کرده،هر قسمت را با وردنه به شکل مستطیل به ضخامت ۳ میل باز کنید.
شکلات صبحانه یا هر کرم یا مارمالادی دوست دارید بزنید و خمیر رو خوب رول کنید.
من یکیشو نوتلا زدم یکیش هم کره پسته و خلال پسته زدم.
میتونید از مارمالادهای مقاوم دربرابر حرارت هم استفاده کنید.
هر رول را در قالب مستطیل بگذارید
(میتونید از لوازم قنادی قالبهای یکبار مصرف کم ارتفاع بخرید)
و با قیچی مانند فیلم برش بزنید.
روی خمیر را پوشانده ۱ ساعت استراحت دهید تا دوبرابر شود.
تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و روی خمیرها رومال زده و در صورت دلخواه پرک بادام یا شکلات بپاشید و در فر ۱۷۰ درجه ۲۰ دقیقه بپزید.
بعد از پخت میتونید شهد ساده بزنید که براق بشه یا روش پودر قند بپاشید.
نوش جان

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل