بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه نان فوکاچیا خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

خدا قبل از خورشید بیدار است
الهی که قبل از همه در کنار تو باشد و
راه را برایت هموار کند
آمین❤️
سلام مهربونا با یک نان بسیار بسیار خوشمزه و خوش بافت چطورید این نان خوشمزه ایتالیایی واسه میان وعده و عصرانه محشره بریم برای مواد اولیه ورسپی این نان فوق العاده خوش بافت

مواد لازم نان فوکاچیا خانگی

3 پیمانه آرد سفید قنادی ممکنه کمتر استفاده بشه
1 قاشق غذا خوری خمیر مایه فوری
2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق مربا خوری آویشن
2 قاشق روغن زیتون
گوجه ترجیحا گوجه گیلاسی
پیاز خلال شده قابل حذف
1 قاشق روغن زیتون.

طرز تهیه نان فوکاچیا خانگی

ابتدا در ظرف بزرگی یک قاشق مایه خمیر فوری و یک لیوان آب گرم رو می ریزیم چند دقیقه صبر میکنیم تا مایه خمیر فعال بشه و رویه آش کف کنه بعد نمک و روغن زیتون رو اضافه میکنیم نصف از آرد رو در این مایه ریخته با قاشق هم میزنیم بعد کم کم بقیه آرد رو اضافه میکنیم تا خمیر نرم و لطیف و نچسبی بدست بیاد زیاد خمیر رو سنگین نکنید با دست چرب خمیررو ۸ دقیقه ورز بدیدظرف دیگری رو کمی چرب کنید سطح خمیر آماده رو هم چرب کنید درب ظرف رو ببندید اجازه بدید خمیر یک ساعت استراحت کندیک قالب ۲۳ در ۳۳ رو چرب کنید کاغذ روغنی بذارید مجددا با فرچه چرب بکشید خمیر و پهن کرده مجدد با انگشت حفره ایجاد کنید سطح خمیر رو با فرچه روغن بزنید آویشن بپاشید و بعد روی خمیر گوجه گیلاسی و یا می تونید از حلقه های زیتون و سبزیجات دلخواه و پیازچه هم استفاد کنید بعد از استراحت دوم اگر دوست داشتید پیاز رو اضافه کنیدبرای استراحت دوم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان بدید تا بیشتر پف کنه بعد در فر از گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه بگذارید حدود ۲۰ دقیقه روی نان که طلایی شد آماده اس بفرمائید نوش جونتون میشه وسط این نون خوشمزه رو برش داد با انواع سبزیجات پر کرد و نوش جان کنید

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل