بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه نان نارگیلی رولی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم نان نارگیلی رولیتخم‌مرغ ۱ عدد

مخلوط روغن جامد+کره ۵۰ گرم
شکر ۱/۴ پیمانه
آرد حدود ۳.۵ تا ۴ پیمانه
شیر ولرم ۱ پیمانه
مایه خمیر ۱ ق غ
آب ولرم ۱/۸ پیمانه
وانیل

طرز تهیه نان نارگیلی رولی

یک ق غ شکر+ یک ق غ آرد+ یک ق غ مایه خمیر را مخلوط کرده و آب ولرم رو بهش اضافه میکنیم و درش رو میبندیم تا پف کنه
حالا در ظرفی تخم مرغ+شکر+ مخلوط روغن جامد وکره+ وانیل+شیر ولرم + مایه خمیر عمل اومده رو مخلوط کرده و آردها را کم کم اضافه کرده تا حدی که خمیر در ظرف جمع بشه. خوب ورز داده و به ظرف بکوبید تا چسبندگی خمیر از بین رفته و خمیر نرمی بدست بیاد
کف ظرف رو چرب کرده و خمیر را گذاشته و روش رو میپوشونیم و در جایی گرم دو ساعت استراحت میدهیم تا حجم خمیر دو برابر بشه.
برای مواد میانی سفیده یک عدد تخم‌مرغ را هم میزنیم تا پف کنه و دو ق غ پودر قند و کمی وانیل بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا فرم گرفته و براق بشه. حالا حدود ۳/۴ پیمانه پودر نارگیل را بهش اضافه میکنیم تا بشه از مواد توی دست گلوله کنیم.

همه مواد را گلوله کرده و و میذاریم توی یخچال تا خمیر آماده بشه.

حالا خمیرمون که حسابی پف کرده پفش رو با مشت میگیریم و چونه ۵۰ گرمی برداشته و با وردنه به صورت نواری باز میکنیم و با برس کره نرم می‌مالیم

یک توپک نارگیلی روی خمیر گذاشتم و خمیر رو دورش رول میکنم

کف سینی کاغذ روغنی انداخته و همه شیرینی ها رو داخل سینی میچینیم و روشون رو نیم ساعت میپوشونیم تا دوباره حجیم بشن. رومال میزنیم و با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده میپزیم و گریل میکنیم. برای پف بیشتر خمیرها یک ظرف آب توی فر فراموش نشه.
بعد از پخت تا هنوز داغه روشون عسل یا شیره میزنیم.
نوش جان 🌹

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل