بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه پوآچا خوشمزه و ساده به سبک ترکیه ای

مواد لازم پوآچا

مواد لازم برای خمیر

– آرد: ۴ پیمانه
– شیر ولرم: ۱ پیمانه
– روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
– تخم‌مرغ: ۲ عدد (یکی برای خمیر و یکی برای رومال)
– شکر: ۱ قاشق غذاخوری
– نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
– خمیرمایه فوری: ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای مواد داخل پوآچا

– پنیر سفید یا پنیر فتا: ۲۰۰ گرم
– جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پوآچا

۱. آماده‌سازی خمیر :

– در یک کاسه بزرگ، شیر ولرم، شکر و خمیرمایه را مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند تا خمیرمایه فعال شود.
– یک عدد تخم‌مرغ، روغن و نمک را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
– آرد را کم‌کم اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید.
– خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید. بگذارید در جای گرم به مدت ۱ ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.

۲. آماده‌سازی مواد داخل پوآچا :

– پنیر و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید.

۳. پر کردن و شکل دادن پوآچا :

– خمیر را به اندازه‌های مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل دایره باز کنید.
– مقداری از مخلوط پنیر و جعفری را در وسط هر دایره قرار دهید و خمیر را به شکل نیم‌دایره ببندید. لبه‌ها را با چنگال فشار دهید تا محکم شوند.

۴. پختن پوآچا :

– روی پوآچاها را با تخم‌مرغ زده شده رومال کنید.
– آن‌ها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی و برشته شوند.

۵. سرو کردن :

– پواچاها را گرم سرو کنید.

نکات تکمیلی
• مواد میانی کاملاً سلیقه ای است و میتوانیم از مواد گوشتی نیز استفاده کنیم.

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل