بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه کوزالاک مانتی مجلسی و خوشمزه به سبک ترکیه ای

کوزالاک مانتی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در آشپزی ترکی و ایرانی است که به صورت دامنه‌دار و با طعمی عالی تهیه می‌شود. این غذا مشابه مانتی است، اما به صورت رولی و مملو از مواد مختلف تهیه می‌شود.

مواد لازم کوزالاک مانتی

– آرد: ۲۵۰ گرم
– تخم‌مرغ: ۱ عدد
– آب: به مقدار لازم (حدود ۱/۲ پیمانه)
– نمک: ۱ قاشق چای‌خوری

مواد داخل کوزالاک

– گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم (گوشت بره یا گوساله)
– پیاز: ۱ عدد (ریز خرد شده)
– فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد (ریز خرد شده)
– ادویه‌جات (نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین): به مقدار لازم
– روغن مایع: به مقدار لازم

سس کوزالاک مانتی

– ماست: ۱ پیمانه
– سیر: ۲ حبه (خرد شده)
– گلابی (یا فلفل قرمز): به مقدار لازم

طرز تهیه کوزالاک مانتی

۱. آماده‌سازی خمیر :

– در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و تخم‌مرغ را مخلوط کنید. کم‌کم آب را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا نرم و منعطف شود. سپس خمیر را بپوشانید و حدود ۳۰ دقیقه بگذارید استراحت کند.

۲. تهیه مواد داخل کوزالاک :

– در یک تابه، روغن را گرم کرده و پیاز را تا طلایی شدن تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت پخته شود.
– فلفل دلمه‌ای، نمک، فلفل، و ادویه‌جات را به مخلوط اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.

۳. رول کردن خمیر :

– خمیر را روی سطح آردپاشی شده با ضخامت مناسب (حدود ۲-۳ میلی‌متر) باز کنید. سپس برش‌های مستطیلی به اندازه ۵×۱۰ سانتی‌متر برش بزنید.
– مقداری از مخلوط گوشت را در وسط هر مستطیل قرار داده و دو طرف خمیر را به سمت مرکز تا کنید تا مواد داخل آن محصور شود.

۴. پخت کوزالاک‌ :

– کوزالاک‌های آماده را در آب جوش بریزید و بگذارید تا حدود ۱۰-۱۵ دقیقه بپزند تا کاملاً پخته شوند. سپس آن‌ها را خارج کرده و روی دستمال کاغذی بگذارید تا آب اضافی گرفته شود.

۵. تهیه سس :

– ماست را با سیر مخلوط کنید و در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید.

۶. سرو کردن :

– کوزالاک‌ها را در ظرف سرو قرار دهید، روی آن‌ها سس ماست را بریزید و با گلابی یا فلفل قرمز تزئین کنید.

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل