بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه کیک با عسل خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم کیک با عسل خانگی

3 عدد تخم مرغ

110 گرم عسل (کمی کمتر از 1/2 لیوان یا 4 ق غ )

100 گرم آرد سفید قنادی (2/3 لیوان )

1 ق چ بیکنیگ پودر

1/2 ق چ وانیل

پودر هل (اختیاری)

طرز تهیه کیک با عسل خانگی

تخم مرغ ها رو همراه وانیل وهل، 5 دقیقه

با دور تند همزن بزنید تا حسابی کرم رنگ

و حجیم بشه و پف کنه

بعد عسل را اضافه کرده و 3دقیقه دیگه

با همزن بزنید

بعد همزن را کنار گذاشته و آرد و بکینگ

پودر روی مواد الک کنید و به صورت

دورانی هم بزنید تا حدی که همه آرد

مخلوط بشه، زیادی هم نزنید که پف کیک

میخوابه

کف قالب کاغذ روغنی انداخته بعد مواد

کیک را ریخته و توی طبقه وسط فر با

دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت

30تا 45 دقیقه بسته به میزان حرارت

فرتات بپزد و بعد به دلخواه تزیین

کنید و نوش جان کنید😋😋

.
.
لایک و کامنت یادتون نره❤

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل