طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر
طرز تهیه کیک با عسل خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم کیک با عسل خانگی
3 عدد تخم مرغ
110 گرم عسل (کمی کمتر از 1/2 لیوان یا 4 ق غ )
100 گرم آرد سفید قنادی (2/3 لیوان )
1 ق چ بیکنیگ پودر
1/2 ق چ وانیل
پودر هل (اختیاری)
طرز تهیه کیک با عسل خانگی
تخم مرغ ها رو همراه وانیل وهل، 5 دقیقه
با دور تند همزن بزنید تا حسابی کرم رنگ
و حجیم بشه و پف کنه
بعد عسل را اضافه کرده و 3دقیقه دیگه
با همزن بزنید
بعد همزن را کنار گذاشته و آرد و بکینگ
پودر روی مواد الک کنید و به صورت
دورانی هم بزنید تا حدی که همه آرد
مخلوط بشه، زیادی هم نزنید که پف کیک
میخوابه
کف قالب کاغذ روغنی انداخته بعد مواد
کیک را ریخته و توی طبقه وسط فر با
دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت
30تا 45 دقیقه بسته به میزان حرارت
فرتات بپزد و بعد به دلخواه تزیین
کنید و نوش جان کنید😋😋
.
.
لایک و کامنت یادتون نره❤