بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه ی پیاز داغ مجلسی + خواص فوق العاده ی پیازداغ (2 نکته مهم)

 

بهترین روش درست کردن پیاز داغ

 

در ادامه، طرز تهیه‌ی پیاز داغ مجلسی طلایی و خوش‌رنگ به همراه خواص شگفت‌انگیز آن را برایت آورده‌ام:


🧅 طرز تهیه پیاز داغ مجلسی طلایی و ترد

✅ مواد لازم:


🍳 روش تهیه گام‌به‌گام:

1. خلال‌کردن پیاز

2. خشک کردن پیاز

3. سرخ کردن

4. گرفتن روغن اضافه


🟢 نکات طلایی برای پیاز داغ مجلسی:

مواد لازم برای سرخ کردن پیاز

  • پیاز : 1 کیلو
  • روغن : نیم کیلو
  • زردچوبه : دو قاشق غذاخوری
  • نمک : یک قاشق غذاخوری
  • آب : به مقدار لازم

روش تهیه پیاز داغ یا سرخ کردن پیاز

  1. ابتدا پیازها را با دقت خرد کنید تا شکل زیبایی داشته باشند.
  2. بعد در یک قابلمه مقداری آب را به جوش آورید و کمی نمک به آن اضافه کنید. سپس پیازها را به آب جوش اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بمانند.
  3. وقتی پیازها شفاف شدند و رنگشان کمی تیره شد (حدود چهار تا پنج دقیقه کافی است)، آنها را آبکش کنید.
  4. در یک ماهیتابه بزرگ، روغن بریزید و بگذارید تا کاملا داغ شود.
  5. پیازها را در روغن داغ بریزید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. با حرارت متوسط آنها را سرخ کنید تا صدای جلز و ولز آنها را بشنوید.
  6. وقتی رنگ پیازها طلایی شد، گاز را خاموش کنید چون پیاز با داغی روغن هم کمی سرخ می‌شود و رنگش تیره‌تر می‌شود.
  7. سپس پیازها را در آبکش بریزید تا روغن اضافی آنها برود. هنگام گذاشتن پیازها در آبکش، کمی هم بزنید تا آنها خراب نشوند. به همین سادگی می‌توانید پیاز داغ خوشمزه‌ای داشته باشید که برای تزیین انواع غذاها عالی است.

خواص فوق العاده ی پیاز داغ برای بیماران قلبی

🌟 خواص شگفت‌انگیز پیاز داغ

درسته که سرخ‌شده‌ی پیاز کمی خاصیتش رو نسبت به خامش از دست می‌ده، اما هنوز هم پر از فواید مهمه:

✅ ۱. ضدعفونی‌کننده قوی

  • پیاز حتی پس از پخت هم خاصیت ضدباکتریایی داره و به بدن در مبارزه با میکروب‌ها کمک می‌کنه.

✅ ۲. تقویت سیستم ایمنی

  • سرشار از ترکیبات گوگردی، ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌هاست.

✅ ۳. کمک به هضم غذا

  • پیاز داغ باعث تحریک معده و ترشح آنزیم‌های گوارشی می‌شه.

✅ ۴. کاهش التهاب

  • پیاز دارای ترکیبات ضدالتهابی مثل کوئرستین است که حتی در حالت پخته هم تا حدی باقی می‌مونه.

✅ ۵. طعم‌دهنده و اشتها‌آور طبیعی

  • پیازداغ نه‌تنها غذا را خوشمزه می‌کند، بلکه باعث تحریک اشتها هم می‌شود.


⚠️ نکته مهم:

مصرف زیاد پیاز داغ (به‌ویژه سرخ‌شده در روغن زیاد) می‌تواند باعث بالا رفتن چربی و کالری غذا شود، پس بهتره با تعادل مصرف بشه.

 

افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و همچنین افراد سالم بهتر است هر روز با هر وعده غذایی پیاز بخورند تا سلامتی خود را حفظ کنند.
سایت پزشکی “پسیون سانته” در مقاله‌ای نوشت که پیاز یکی از سبزیجات خوش‌بو و پُر از آنتی‌اکسیدان‌هاست، کم کالری بوده و تأثیر زیادی در پیشگیری از انواع سرطان و بیماری‌های قلبی-عروقی دارد.
پیاز طعمی عالی به غذاها می‌دهد. برخی افراد به دلیل بوی بد پیاز خام، از خوردن آن پرهیز می‌کنند اما این بزرگترین اشتباه است، زیرا اگر با فواید پیاز آشنا شوند، هرگز آن را کنار نمی‌گذارند. برای از بین بردن بوی بد دهان می‌توانید از آدامس، دارچین، چای خشک، موز، جعفری و کیوی استفاده کنید، اما نباید پیاز را به خاطر آن کنار بگذارید، زیرا نمی‌توان از پیشرفت بیماری جلوگیری کرد.
پیاز شامل ویتامین C، کورسیتین، فلاونوئید، منگنز، ویتامین B6، تریپتوفان، فیبر، فسفر، مس، پتاسیم و فولات است و به کاهش قند خون، کلسترول و تری‌گلیسیرید کمک می‌کند.
پیاز تری‌گلیسیریدهای انباشته شده در بدن (در نواحی مانند شکم و ران‌ها) را کاهش می‌دهد و به علت داشتن فیبر، احساس گرسنگی را کاهش می‌دهد و به لاغری کمک می‌کند. این امر به سلامت قلب کمک می‌کند زیرا چاقی یکی از دلایل ابتلا به بیماری‌های قلبی است.

به گفته دانشمندان:

پیاز را به هر شکل (خام یا پخته) در رژیم غذایی خود بگنجانید، زیرا از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند و بیماران قلبی باید روزانه با غذا پیاز بخورند، زیرا خوردن پیاز با غذای چرب از تأثیر منفی چربی در لخته شدن خون پیشگیری می‌کند.

گردآوری شده مجله ی رضیم

 

سایت آموزش آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل