آموزش خوراک گوشت و قارچ پنیری

خوراک گوشت و قارچ پنیری یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در دنیا است که با استفاده از مواد مختلف تهیه می‌شود. اگر می‌خواهید دستور پخت کامل و مرحله به مرحله این خوراک را ببینید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۷۰۰ گرم
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
قارچ ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای سبز ۲ عدد
فلفل چیلی قرمز ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
مواد لازم برای روی خوراک
گوجه گیلاسی ۵ عدد
فلفل سبز ۳ عدد
پنیر پیتزا به مقدار کافی

آموزش خوراک گوشت و قارچ پنیری

مرحله اول

برای درست کردن خوراک گوشت و قارچ پنیری، ابتدا گوشت را به قطعات کوچک برش می‌زنیم و آن را در یک قابلمه می‌ریزیم. سپس آب اضافه می‌کنیم به قدری که روی گوشت را بپوشاند.

مرحله دوم

قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم گوشت به مدت ۲ تا ۳ ساعت به آرامی بپزد و آب آن تبخیر شود. بعد از این زمان، کمی روغن به قابلمه اضافه می‌کنیم و گوشت را تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس قارچ، فلفل سبز و فلفل چیلی را به قابلمه اضافه می‌کنیم و دوباره تفت می‌دهیم. حالا کمی نمک و فلفل سیاه هم اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس این مخلوط را در ظرف‌های مناسب برای فر می‌ریزیم و روی آن را با پنیر پیتزا می‌پوشانیم. می‌توانیم به دلخواه بر روی پنیر، فلفل سبز و گوجه گیلاسی قرار دهیم و سپس ظرف را در فر می‌گذاریم.

مرحله پنجم

اجازه می‌دهیم خوراک در فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بماند تا پنیر آب شود و روی آن طلایی و خوشمزه شود. سپس ظرف را از فر خارج می‌کنیم و سرو می‌کنیم. نوش جان!